Στο παρελθόν έχει αναφερθεί αρκετές φορές με αναρτήσεις της στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την ακμή στην εφηβεία. Ως πρόβλημα τουλάχιστον το έβλεπε εκείνη, αφού την έκανε να νιώθει άσχημα με το πρόσωπο της. Ορμώμενη απ΄αυτό η Κένταλ Τζένερ προωθεί κατά καιρούς προϊόντα που αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα και κάνει αντίστοιχες αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram.

Τις περισσότερες φορές δεν είναι μια φωτογραφία που δείχνει απλά το πρόσωπο της. Είναι μια φωτογραφία που δείχνει με έναν πολύ πιο ολιστικό τρόπο ποια είναι η Κένταλ Τζένερ. Πόσο ωραία κοπέλα είναι, πόσο σέξι γυναίκα, πόσο όμορφος άνθρωπος.

Ως επεξήγηση αυτού που γράφουμε, έρχεται η ανάρτηση που έκανε πριν λίγες ώρες στο προφίλ της. Η Κένταλ Τζένερ κάθεται σε μια καρέκλα και δεν φοράει ούτε ρούχα ούτε εσώρουχα. Είναι γυμνή και το χέρι της καλύπτει το στήθος της. Στόχος της είναι να δείξει τα διάφορα σημεία του κορμιού της όπου φαίνονται τα σημάδια της ακμής και να εξηγήσει για άλλη μια φορά πώς ένιωθε και πώς έφτασε στο σήμερα να μην αισθάνεται άβολα γι΄αυτή την περίοδο της ζωής της