Η Κατερίνα Στανίση μίλησε για το ενδεχόμενο να αφήσει το τραγούδι και η αποκάλυψη για την ερωτική της ζωη

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε η Κατερίνα Στανίση, η οποία, με χαλαρή διάθεση, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα πρώτα της βήματα στο πάλκο και για τις συνεργασίες της με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου. Παράλληλα, η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια διηγήθηκε ένα περιστατικό από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Ζαμπέτα, ο οποίος, όπως λέει «την αγαπούσε και την πρόσεχε».

«Ήταν τα καμαρίνια μας απέναντι κι εγώ είχα στο δικό μου μακιγιέρ, κομμωτές κι όλοι κάπνιζαν. Αυτός είχε ένα καμαρίνι απέναντι με ανοιχτή πόρτα και δεν είχε σχεδόν τίποτα. Ούτε τηλεοράσεις, ούτε τηλέφωνο που το ξήλωσε. Μπαίνει μέσα στο καμαρίνι και τους βάζει ένα χέρι και φώναζε έξω όλοι γιατί εγώ ήμουν μπαφιασμένη μέσα στα τσιγάρα. Τους πέταξε όλους έξω. Με αγαπούσε πολύ και με πρόσεχε» είπε η ίδια.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Στανίση περιέγραψε άγνωστες ιστορίες από τα καμαρίνια και αναφέρθηκε σε έρωτες, αγάπες, φιλίες, αλλά και στη μοναξιά που έγινε τελικά μοιραία επιλογή. «Έχει συμβεί να με πολιορκεί πελάτης και να με κάνει να ερωτευτώ.

Κακό αυτό γιατί μέσα από τη δουλειά δεν ήθελα να έχω σχέσεις. Λόγω της δουλειάς μου μπορεί κάποιος να μην είναι μαζί μου. Δε μπορεί να με καταλάβει. Αυτό που δεν αντέχω είναι ο ανταγωνισμός στη σχέση. Γι' αυτό δε πέρασα καλά στα ερωτικά μου.

Κόντρα μεγάλη και ζήλεια. Να μιλάω με το μπουζούκι μου και να λες ότι τον έχω γκόμενο; Την έχω ζήσει τη ζωή την έχω καταλάβει για αυτό και είμαι μόνη. Κανείς δε θέλει να είναι μόνος του, αλλά αν είναι να είμαι έτσι καλύτερα μόνη μου. Αλλά τώρα είναι και αργά. Τι να με κάνει εμένα; Όχι, είμαι στο όχι. Φλερτ υπάρχουν, αλλά μέχρι εκεί» τόνισε.