Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως στη διαμάχη με τον πατέρα της

POP UP TEAM
/
8 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Framing Britney Spears» φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές της ζωής της διάσημης τραγουδίστριας Britney Spears με επίκεντρο τη σχέση με τον πατέρα της Jamie Spears, καθώς και τη δικαστική διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα τους.

Το ντοκιμαντέρ, που περίμεναν με αγωνία οι fans της Britney, έκανε πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου στο FX και το Hulu. Η αναδρομή στην καριέρα της τραγουδίστριας, τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την ψυχική της υγεία και η νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική είναι μερικά ακόμη σκοτεινά βιώματα της τραγουδίστριας που αναμένεται να προβληθούν με κάθε λεπτομέρεια. Είναι γνωστό ότι από το 2008 μέχρι και σήμερα, ο 68χρονος Jamie Spears θεωρείται ο νομικός κηδεμόνας της και είναι εκείνος που διαχειρίζεται τα οικονομικά της, κάτι που προκάλεσε στο παρελθόν τις έντονες αντιδράσεις των θαυμαστών της. Η διένεξη με τον πατέρα της, έγκειται πλέον και στο γεγονός πως εκείνος επιθυμεί όλες οι διαδικασίες που αφορούν την κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να παραμείνουν προστατευμένες από τη δημόσια σφαίρα, επικαλούμενος προσωπικά δεδομένα, ιατρικές πληροφορίες και άλλα ευαίσθητα θέματα που μπορεί να βγουν «στη φόρα» αν αυτό δεν συμβεί.

18655596 0 image a 47 1568869321329

Η Μπρίτνεϊ απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη προκειμένου να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της και να του αφαιρεθεί η νομική δυνατότητα να ασκεί έλεγχο πάνω στην περιουσία και τα ζητήματα της καριέρας της.Ενόψει μιας ακρόασης σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, ο δικηγόρος της 38χρονης ποπ σταρ κατέθεσε έγγραφα στα οποία αναφέρεται ότι η τραγουδίστρια «αντιτίθεται σθεναρά στο να ανατεθεί και πάλι η επιτροπεία της στον πατέρα της», χωρίς να εξηγεί τους λόγους.Όπως διαμηνύουν οι δικηγόροι της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εκτιμά πολύ τη βοήθεια του πατέρα της, όταν είχε κι εκείνη τα δικά της ζητήματα, όμως δεν τον θέλει ξανά στη θέση που είχε.

 Οι θαυμαστές της σταρ διαμαρτύρονται για τη μακρά επιτροπεία της και έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία μέσω social media, το κίνημα #FreeBritney, ζητώντας την «απελευθέρωσή» της.

D4rETouYugfxRajMmlqs

Πιστεύουν ότι την κρατούν αιχμάλωτη και ότι η ίδια στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα, παρακαλώντας να την ελευθερώσουν, μέσα από τους λογαριασμούς της στο διαδίκτυο.Οι οπαδοί της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν κατακλύζουν μόνο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εμφανίζονται με πλακάτ έξω από το δικαστήριο που έχει αναλάβει να εξετάσει την υπόθεση.«Σε αυτή την περίοδο της ζωής της όπου προσπαθεί να ανακτήσει κάποιο ποσοστό της προσωπικής αυτονομίας, η Μπρίτνεϊ (Σπίαρς) καλωσορίζει και εκτιμά την ενημερωμένη υποστήριξη των δεκάδων θαυμαστών της», σημείωσε ο δικηγόρος της.

Η Μπρίτνεϊ επιθυμεί να τον απομακρύνει από την εποπτεία των περιουσιακών της στοιχείων που πλησιάζουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ. «Ο κόσμος παρακολουθεί» σημείωσε ο δικηγόρος της τραγουδίστριας την Πέμπτη, σε μια προσπάθεια να καταδείξει την ύποπτη, σύμφωνα με την πλευρά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, εμμονή του πατέρα της να παραμείνουν όλα στο σκοτάδι.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved