Δάκης: «Αφού με χειρούργησαν είπαν ότι ο καρκίνος είναι στο τέταρτο στάδιο και έχω έξι μήνες ζωής»

POP UP TEAM
/
25 Φεβρουαρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Το «θαύμα» του Δάκη που δύο χρόνια μετά τη ζοφερή διάγνωση όχι απλώς είναι ακόμα εδώ, αλλά συνεχίζει να τραγουδάει.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Εκείνος και ο άλλος» της ΕΡΤ, ο Δάκης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον αγώνα που δίνει ενάντια στον καρκίνο, από τον οποίο έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βγει νικητής, παρά τη ζοφερή αρχική διάγνωση των γιατρών. Μίλησε επίσης για την επιλογή του να μην παντρευτεί και να μην κάνει παιδιά ποτέ, σχολιάζοντας τα εξής: «Ποτέ δεν ονειρεύτηκα τον εαυτό μου παντρεμένο. Έχω φτάσει πολύ κοντά στον γάμο, είχαμε φτιάξει μέχρι και τη λίστα με τους καλεσμένους». Επέλεξε ωστόσο ο ίδιος να αποχωρήσει από τη σχέση, προτού διασχίσουν το κατώφλι της εκκλησίας.

Για τη διάγνωση του καρκίνου, είπε: «Με έπιασαν πόνοι, πήγα στο νοσοκομείο και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο. Εγώ φταίω, γιατί μου έλεγαν να πάω να κάνω μια κολονοσκόπηση και φοβόμουν, κι όμως σας πληροφορώ ότι είναι ανώδυνη. Αν το ήξερα, θα πήγαινα να κάνω κάθε μέρα μια».

Ο τραγουδιστής συνέχισε λέγοντας: «Αφού με χειρούργησαν, βγήκαν έξω και είπαν στους δικούς μου ότι είμαι στο τέταρτο στάδιο και έχω έξι μήνες ζωής. Εκείνοι δεν μου το είπαν και μου φέρονταν όλοι με πολλή αγάπη». Δίπλα του, εκείνη την περίοδο, ήταν φίλοι όπως ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Πάνος Δέρβος, συνεργάτης του εδώ και είκοσι χρόνια, καθώς και διάφοροι συγγενείς. «Μετά από 6, 7, 8 μήνες άρχισαν να μου ψιθυρίζουν κάτι και φαίνεται ότι τη γλίτωσα, βέβαια ακόμα το παλεύω». 

Σε ερώτηση για το πώς βίωσε και βιώνει αυτή την εμπειρία, απάντησε πως «δεν ξέρω από πού αντλώ δύναμη. Τότε δεν φοβήθηκα».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

http://youtu.be/UntqFO1-U_E

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved