"Η κόρη μου είναι πανέμορφη" λέει ο Τζορτζ Κλούνεϊ. "Η Αμάλ θα με σκότωνε αν..."

Ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ ποζάρει στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους του W Magazine για το 2021, στο αφιέρωμα με τίτλο "Τόμος 1, Οι Καλύτερες Ερμηνείες".

Το συγκεκριμένο αφιέρωμα αποτίει φόρο τιμής στους ηθοποιούς που έκαναν εξαιρετικές ερμηνείες τον τελευταίο χρόνο. Να θυμίσουμε ότι ο Κλούνεϊ ξεχώρισε με την ερμηνεία του στην ταινία που ο ίδιος σκηνοθέτησε, "The Midnight Sky" η οποία τον έστειλε στο νοσοκομείο μετά την απώλεια 13 κιλών.

"Όταν μπήκε στη ζωή μας ο Covid-19, η ταινία μας, που αφορά μια παγκόσμια αποκάλυψη, έγινε σε κάποιο βαθμό σχετική με αυτό. Αρχικά, η αφήγηση αφορούσε τη μετάνοια και την αναζήτηση της λύτρωσης", είπε στο περιοδικό για την ταινία στην οποία σκηνοθέτησε και στην οποία επίσης πρωταγωνιστεί.

"Αλλά με την κυριαρχία της πανδημίας σε όλο τον κόσμο, η ταινία ταυτίστηκε την αδυναμία μας να επισκεφτούμε και να αγκαλιάσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε".

Τα νέα "χόμπι" που έμαθε κατά τη διάρκεια της πανδημίας
Στη φωτογράφηση του δημοσιεύματος, ο Κλούνεϊ ποζάρει κρατώντας στα χέρια του τα ποδηλατάκια των τρίχρονων δίδυμων παιδιών του Αλεξάντερ και Έλλα.

Στη συνέντευξη, ο Τζορτζ Κλούνεϊ μεταξύ άλλων μίλησε και για τα νέα χόμπι που απέκτησε μέσα στην πανδημία, και αποκάλυψε ότι η σύζυγός του Αμάλ Κλούνεϊ τον έχει κάνει "παιδί για όλες τις δουλειές".

Ο ίδιος είπε:

"Θα σου πω τι έκανα ως χόμπι το τελευταίο διάστημα: Έβαζα δύο ή τρία πλυντήρια την ημέρα και έπλενα πιάτα όλη την ημέρα αφού τα παιδιά μας είναι... τσαπατσούλικα", είπε γελώντας.

"Προφανώς, πρέπει να πλένεις τα παιδιά σου… Ακόμα, έκοψα τα μαλλιά του γιου μου, και έκοψα και τα δικά μου μαλλιά, αλλά δεν άγγιξα καν τα μαλλιά της κόρης μου. Αν το έκανα θα έμπαινα σε μπελάδες.

Η κόρη μου είναι πανέμορφη, τα μαλλιά της είναι πολύ μακριά. Εάν κουρέψω χάλια τον γιο μου, θα το ξεπεράσει. Αλλά η γυναίκα μου θα με σκότωνε αν άγγιζα τα μαλλιά της κόρης μου", είπε ο ηθοποιός.