Nicolas Cage: Γαμπρός για 5η φορά, με την 26χρονη αγαπημένη του να φορά μαύρο νυφικό

POP UP TEAM
/
8 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Μάρτυρες στο γάμο του ζευγαριού ήταν η τρίτη σύζυγος του ηθοποιού, Alice Kim και ο 15χρονος γιος τους, Kal-El.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε σε μια κλειστή τελετή στο Λας Βέγκας, ενώ η γνωριμία τους συνέβη ένα χρόνο πριν στην Ιαπωνία.

Στα 57 του χρόνια ο Nicolas Cage – βραβευμένος με Όσκαρ για την ταινία “leaving Las Vegas” αλλά εν πολλοίς σε παρακμή τα τελευταία χρόνια – αποφάσισε να παντρευτεί για 5η(!) φορά, με την κατά 31 χρόνια μικρότερη του σύντροφό του, Riko Shibata.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε σε μια κλειστή τελετή στο Λας Βέγκας με τον Χολιγουντιανό σταρ να είναι εκείνος που επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα σε δήλωση που έκανε στη Daily Mail λέγοντας, “Ισχύει, είμαστε πολύ χαρούμενοι”. 

Η γνωριμία τους έγινε ένα χρόνο πριν στην Ιαπωνία. Αξίζει μάλιστα, να αναφέρουμε πως ο γάμος με την 26χρονη Riko, η οποία πήρε και το επίθετο του Nicolas Cage, ήρθε σε λιγότερο από δυο χρόνια από τον γάμο του ηθοποιού με την Erika Koike, τον Μάρτη του 2019, ο οποίος και ακυρώθηκε τέσσερις μέρες μετά.

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου ήταν η πρώην σύζυγός του Νίκολας Κέιτζ, Άλις Κιμ και ο γιος τους.

Στην τελετή η 26χρονη Riko φόρεσε ένα χειροποίητο κιμονό από το Κιότο, ενώ ο Κέιτζ επέλεξε κάτι πιο κλασικό, ένα σμόκιν απο τον Τομ Φορντ, σύμφωνα με την Dailymail.

nicolacagwedd

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved