Γιατί ο Χιού Γκραντ απάτησε την Λιζ Χάρλεϊ με την εκδιδόμενη το 1995 – Τι αναφέρει ο ηθοποιός

POP UP TEAM
/
14 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ένα από τα χολιγουντιανά σκάνδαλα που θα μείνουν αξέχαστα είναι του Hugh Grant όταν είχε σχέση με την Elizabeth Hurley. Ο Βρετανός ηθοποιός είχε συλληφθεί σε πάρκινγκ του Los Angeles με μια ιερόδουλη, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Στο δικαστήριο του είχε επιβάλει πρόστιμο 1000 δολαρίων και υποχρεωτική παρακολούθηση ενός εκπαιδευτικού προγράμματος για το AIDS.  

Το ζευγάρι παρά τα δημοσιεύματα είχε καταφέρει να παραμείνει μαζί για αρκετά χρόνια, τελικά έμειναν μαζί για 13 χρόνια και χώρισαν το 2000.

Ο 60χρονος ηθοποιός πρόσφατα στο podcast του Marc Maron αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε το 1995 στην απόφαση να απιστήσει. Ο λόγος ήταν ότι ένιωσε ενοχλημένος μετά την προβολή μιας ταινίας του!

“Ήμουν έτοιμος να κυκλοφορήσω την πρώτη μου χολιγουντιανή ταινία. Το πρόβλημα ήταν ότι μόλις την είχα δει. Η ταινία θα κυκλοφορούσε σε δύο εβδομάδες και είχα ένα κακό συναίσθημα. Πήγα να δω την προβολή. Όλοι ήταν πολύ καλοί αλλά εγώ ήμουν τόσο φρικτός για αυτό δεν ήμουν καλά στα μυαλά μου” εξομολογήθηκε ο ηθοποιός. Ο Hugh Grant εξήγησε ότι η διάθεσή του ήταν τόσο κακή που “το ένα οδήγησε στο άλλο. Ήμουν πολύ απογοητευμένος από τον εαυτό μου”. 

Η συγκεκριμένη ταινία “Nine Months” πήγε πολύ καλά στο box office σημειώνοντας πάνω από 180 εκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως ενώ ήταν η ταινία που έκανε τον Hugh Grant διάσημο.

Πηγή: Must

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved