Σοκάρει η Ντέμι Λοβάτο: “Η πρώτη μου φορά ήταν από βιασμό”

POP UP TEAM
/
18 Μαρτίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο νέο docuseries της 28χρονης Ντέμι Λοβάτο. Η τραγουδίστρια περιγράφει πώς έχασε την παρθενιά της από βιασμό.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο είπε ότι βιάστηκε ως έφηβη ενώ εργαζόταν στο Disney Channel στα τέλη της δεκαετίας του 2000 από κάποιον που δεν αντιμετώπισε επιπτώσεις όταν αποκάλυψε τι συνέβη.

Η 28χρονη τραγουδίστρια η οποία παραλίγο να χάσει τη ζωή της τον Ιούλιο του 2018, όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ισχυρίζεται ότι εκείνο το ξημέρωμα της επιτέθηκε σεξουαλικά ο ίδιος ο άνδρας που είχε προμηθεύσει το επικίνδυνο κοκτέιλ ηρωίνης και άλλων ουσιών, αναφέρει δημοσίευμα του Βρετανικού Guardian.

Οι αποκαλύψεις της Λοβάτο έγιναν σε ντοκιμαντέρ του YouTube με τίτλο “Dancing With the Devil”. Σε αυτό η Λοβάτο περιγράφει πώς βρέθηκε αντιμέτωπη με την τραυματική αλήθεια την επόμενη ημέρα, όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό και οι γιατροί τη ρώτησαν αν είχε κάνει συναινετικό σεξ.

“Θυμόμουν ότι κάποια στιγμή ήταν ξαπλωμένος πάνω μου, έτσι απάντησα “ναι””, λέει η Λοβάτο στo αποκαλυπτικό docuseries, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα στην πλατφόρμα, με τα δύο πρώτα επεισόδια να είναι διαθέσιμα στις 23 Μαρτίου.

Η 28χρονη παραδέχεται στο ντοκιμαντέρ ότι “ξανακύλησε” μία ακόμη φορά μετά από εκείνο το εφιαλτικό πρωινό, παρότι η υπερβολική δόση ναρκωτικών της “στοίχισε” τρία εγκεφαλικά, ένα έμφραγμα, μία πνευμονία και σοβαρές βλάβες σε διάφορα όργανα. 

“Έχασα την παρθενιά μου με βιασμό”
Στο “Dancing with the Devil” η τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που πέφτει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, αφού η πρώτη της σεξουαλική εμπειρία ήταν αποτέλεσμα βιασμού.

“Έχασα την παρθενιά μου με βιασμό. Είχαμε ξεκινήσει να φιλιόμαστε και του είπα ότι δεν θέλω να προχωρήσουμε παραπέρα, ότι ήμουν παρθένα και δεν ήθελα να είναι έτσι η πρώτη μου φορά. Δεν έδωσε σημασία και προχώρησε έτσι κι αλλιώς.” και προσθέτει: “Έπειτα το κατέπνιξα και είπα στον εαυτό μου ότι φταίω εγώ επειδή πήγα στο σωμάτιο μαζί του, επειδή τον φίλησα… Ήμουν μέρος της ομάδας της Disney που έλεγαν δημοσίως ότι θα περιμένουν μέχρι τον γάμο. Η δική μου πρώτη φορά δεν ήταν ρομαντική όπως άλλων κοριτσιών, και αυτό ήταν φρικτό. Επίσης, συνέχισα να βλέπω όλη την ώρα αυτό το άτομο, έτσι προσπάθησα να ξεσπάσω με άλλες συμπεριφορές: Έκοβα τον εαυτό μου, έκανα εμετό κ.λπ. Η βουμιλία μου έφτασε σε τόσο άσχημο στάδιο που άρχισα να ξερνάω αίμα για πρώτη φορά”.
Δείτε το Τρέιλερ:

http://youtu.be/jTiiD8L811w

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved