Τζορτζ Κλούνεϊ: Η αηδιαστική φάρσα που κάνει με τα δίδυμα και τις πάνες: «Η Αμάλ παθαίνει σοκ»

POP UP TEAM
/
1 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

«Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να με αφήσεις μόνο με τα παιδιά για μεγάλο χρονικό διάστημα» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γοητευτικός ηθοποιός.

O Τζορτζ Κλούνεϊ έδωσε συνέντευξη στο πλαίσιο των βραβείων που διοργανώνει το AARP The Magazine. Ο διάσημος ηθοποιός, πριν παραλάβει το «Βραβείο καριέρας» μίλησε με την οικοδέσποινα, Hoda Kotb.

«Όταν απέκτησα παιδιά συνειδητοποίησα πόσο άδεια ήταν η ζωή μου πριν. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου χωρίς αυτά τα δύο παιδιά. Περίμενα τόσο γιατί δεν είχα βρει τον κατάλληλο άνθρωπο» είπε αρχικά ο ηθοποιός ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε τις αταξίες που κάνει με τα παιδιά του για να προκαλούν σοκ στην Αμάλ.

Η αηδιαστική πλάκα που κάνουν στην Αμάλ
Ο 59χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι το αγαπημένο του σημείο στο θέμα της πατρότητας είναι να πειράζει τη σύζυγό του, Αμάλ, ενώ στη συνέχεια εκμυστηρεύτηκε στην παρουσιάστρια τις αταξίες που του αρέσει να κάνει με τα τριών ετών δίδυμα Έλλα και Αλεξάντερ.

«Η πιο σημαντική δουλειά μου είναι στην πραγματικότητα να τους μαθαίνω “τρομερά” πράγματα. Μου αρέσει να μαθαίνω στα παιδιά μου πράγματα που σοκάρουν τη μητέρα τους».

Όπως εξήγησε, ένα από αυτά έχει σχέση με τη Nutella και τις πάνες. Όταν η Αμάλ είναι απασχολημένη λόγω δουλειάς σε κάποια σοβαρή συνομιλία, εκείνος έχει μάθει στα παιδιά του μια αταξία που τη βγάζει εκτός εαυτού.

«Παίρνεις τη Nutella, τη βάζεις στην καθαρή πάνα και μοιάζει σαν να συνέβη κάποιο “ατύχημα” και μετά βάζεις την πάνα στους αστραγάλους σου, σαν να την κατέβασες μόλις», εξηγεί ο ηθοποιός.

«Όταν μπαίνει η μαμά τους, τα παιδιά βάζουν την καθαρή πάνα με τη Nutella στους αστραγάλους τους, και λένε: “Μαμά;” Εκείνη τους λέει: “Οκ, περιμένετε, μην κουνηθείτε”. Και τότε την κοιτάζουν και πιάνουν με χέρι την πάνα και γλείφουν τα δάχτυλά τους, δηλαδή τρώνε τη Νutella. Και προφανώς η Αμάλ σοκάρεται».

Ακόμα, ο Κλούνεϊ αποκάλυψε ότι τις περισσότερες σκανδαλιές τις κάνει με τον γιο του, ενώ η κόρη του έχει μπει κι εκείνη στο παιχνίδι τελευταία. «Αν και πιστεύει ότι αυτό που κάνουμε είναι χοντροκομμένο, βλέποντας τον Αλεξάντερ να σκάει στα γέλια και να το απολαμβάνει έχει αναλάβει κι εκείνη δράση», πρόσθεσε ο διάσημος πρωταγωνιστής.

«Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να με αφήσεις μόνο με τα παιδιά για μεγάλο χρονικό διάστημα» παραδέχτηκε ο Κλούνεϊ.

Δείτε τον Τζορτζ Κλούνεϊ να μιλάει για τα δίδυμα:

http://youtu.be/hTDkfp5XdGA

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved