Ρίτσαρντ Γκιρ: Ερωτευμένος και πανευτυχής ποζάρει με την 38χρονη σύζυγό του δίπλα στη θάλασσα

POP UP TEAM
/
1 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ερωτευμένοι και πανευτυχείς, ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Αλεχάντρα Σίλβα έχουν δημιουργήσει μαζί μια υπέροχη οικογένεια, με δύο μικρά αγοράκια ενός και τριών ετών.

Ο διάσημος ηθοποιός Ρίτσαρντ Γκιρ και η κατά 33 χρόνια νεότερη σύζυγός του Αλεχάντρα Σίλβα μοιράστηκαν ένα πολύ όμορφο και σπάνιο στιγμιότυπό τους.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Αλεχάντρα κοινοποίησε μια φωτογραφία τους, όπου κάθονται στην παραλία κι εκείνος την κρατάει στην αγκαλιά του.

Απλοί και χαμογελαστοί, ο Γκιρ και η σύζυγός του απολαμβάνουν μια ηλιόλουστη μέρα στην παραλία.

Το συγκεκριμένο ποστ έγινε με αφορμή το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Open Arms που έχει ως στόχο την προστασία της θάλασσας, ενώ στη λεζάντα της εικόνας ανέφερε πόσο στηρίζουν το έργο της οργάνωσης και πόσο υπερήφανοι είναι για όσα προσφέρει.

Μάλιστα, η Αλεχάντρα φόρεσε φούτερ με logo το όνομα της οργάνωσης.

Και οι δυο τους ήταν ντυμένοι casual και φάνηκαν ιδιαίτερα ευτυχισμένοι.

Όλα αυτά την ώρα που το ζευγάρι γιορτάζει τον έναν χρόνο ζωής του δεύτερου παιδιού τους που ήρθε στη ζωή τον περασμένο Απρίλιο.

O 71χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγος του υποδέχθηκαν στα κρυφά το δεύτερο παιδί τους τον Απρίλιο του 2020, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της Σίλβα, η οποία δεν έκανε καμία δημόσια εμφάνιση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

 Ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγος του Αλεχάντρα έχουν ακόμα ένα γιο μαζί, τον τριών ετών Αλεξάντερ που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018.

Ο αγαπημένος σταρ του Χόλιγουντ έχει ακόμα έναν 20χρονο γιο, τον Χόμερ από τον γάμο του με την Κάρι Λόβελ.

Αλλά και η Αλεχάντρα έχει ακόμα έναν γιο οκτώ ετών από τον προηγούμενο γάμο της.

Ο γάμος του απόλυτου γόη
Ο απόλυτος γόης του Χόλιγουντ, έκανε έναν ονειρεμένο ρομαντικό γάμο με τη Σίλβα τον Απρίλιο του 2018 στο ράντσο τους και μέσα σε δύο χρόνια έχουν ήδη αποκτήσει δύο παιδιά.

Η Αλεχάντρα Σίλβα είναι διαφημίστρια, επιχειρηματίας, με έντονη ακτιβιστική δράση και επίσης είναι κόρη του Ιγκνάσιο Σίλβα, ισχυρού επιχειρηματία του κατασκευαστικού κλάδου ο οποίος είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

“Εχω βρει την ήσυχη και ευτυχισμένη ζωή που πάντα έψαχνα” είπε ο Ρίτσαρντ Γκιρ που μετρά ήδη δύο γάμους. Στη δεκαετία του 1990 ο Γκιρ ήταν παντρεμένος από το 1991 έως το 1995 με τη Σίντι Κρόφορντ, το διασημότερο ίσως τοπ μόντελ της εποχής.

Στη συνέχεια, το 2002, παντρεύτηκε την Κάρεϊ Λόουελ με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο και χώρισε το 2016.

Οι ίδιοι είχαν πει ότι ήταν έτοιμοι για οικογένεια, και φαίνεται πως δεν έχασαν καιρό.

Γκιρ και Σίλβα έχουν δηλώσει ότι το κάρμα τους έφερε μαζί, αφού συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν η Αλεχάντρα ήταν ένα μικρό κορίτσι και ο ηθοποιός δανείστηκε ένα σκάφος από τον πατέρα της. Όταν συναντήθηκαν ξανά μετά από πολλά χρόνια το φλερτ ξεκίνησε και κατέληξε σε γάμο και μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που ξυπνούσε την Αλεχάντρα στέλνοντας της λουλούδια έως ότου συμφώνησε να τον γνωρίσει, πρόσθεσε: “Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άντρας στο σύμπαν. Πώς δεν θα μπορούσα να είμαι; Είμαι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα που είναι έξυπνη, ευαίσθητη, αφοσιωμένη να βοηθήσουμε τους ανθρώπους, που είναι διασκεδαστική, υπομονετική, που ξέρει πώς να συγχωρήσει, που είναι μία υπέροχη μάγειρας – και που κάνει τις καλύτερες σαλάτες στον κόσμο!”

Περιγράφοντας τον νέο της σύζυγο, η Αλεχάντρα είχε δηλώσει: “Είναι ο πιο ταπεινός, ευαίσθητος, στοργικός, προσεκτικός, αστείος, γενναιόδωρος άντρας που έχω γνωρίσει ποτέ. Τι μπορώ να πω; Είμαι τόσο ερωτευμένη!”.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved