Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι: Γέννα μέσα στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια- Το ρεκόρ που θα “σπάσει” η κόρη τους

POP UP TEAM
/
2 Απριλίου, 2021

Η κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θα είναι το πρώτο μωρό της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας που θα θέσει ένα νέο ορόσημο για το παλάτι.

Γέννα μέσα στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια σχεδιάζουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι. Το ζευγάρι που θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους που θα είναι κορίτσι, σκέφτεται να ακολουθήσει άλλη διαδικασία αυτή τη φορά.

Μια διαδικασία που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Αμερική, όπου πολλές διάσημες μαμάδες επιλέγουν να γεννήσουν στο σπίτι τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώην δούκισσα και ηθοποιός, θα φέρει φέρει στον κόσμο το δεύτερό της παιδί στις αρχές του καλοκαιριού και αυτή τη φορά θα είναι απαλλαγμένη από τις απαιτήσεις και τα “πρέπει” του παλατιού. 

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές κοντά στο ζευγάρι, η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε να γεννήσει και τον Άρτσι στο σπίτι και συγκεκριμένα στο Frogmore Cottage, όπου και έμενε μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, όταν ζούσε ακόμα στην Βρετανία.

Ωστόσο, τότε οι γιατροί του παλατιού την είχαν αποθαρρύνει και την είχαν συμβουλεύσει να πάει στο νοσοκομείο για να γεννήσει το δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τελικά, η Μέγκαν Μαρκλ υπάκουσε και τελικά έφερε στον κόσμο τον γιο της Άρτσι στην ιδιωτική κλινική Portland hospital, στις 6 Μαΐου του 2019.

“Τώρα το ζευγάρι έχει ένα όμορφο σπίτι στην Καλιφόρνια. Είναι ένα πανέμορφο σκηνικό για να γεννήσει το κοριτσάκι της” είπε η πηγή στο Page Six.

Πράγματι, το πανέμορφο σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν έχει αξία 14.5 εκατομμυρίων δολαρίων και βρίσκεται στην Καλιφόρνια.

Βέβαια, αυτή η είδηση δεν αποτελεί έκπληξη, αφού η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ και κόρη της πριγκίπισσας Άννας, η Ζάρα Τίνταλ, γέννησε πριν από λίγες μέρες το δισέγγονο της βασίλισσας, στο.. πάτωμα του μπάνιου της.

Το ρεκόρ που θα “σπάσει” η κόρη του Χάρι και της Μέγκαν
Με όποιον τρόπο και αν επιλέξουν οι γονείς της να την φέρουν στον κόσμο, είτε στο σπίτι τους είτε σε κάποιο νοσοκομείο, η δισέγγονη της βασίλισσας Ελισάβετ θα θέσει ένα νέο ορόσημο για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας:

Θα είναι το πρώτο μωρό – μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας που γεννιέται στην Αμερική.

Αν θεωρείται ακόμα μέλος της βασιλικής οικογένειας βέβαια. Σίγουρα, πάντως θα είναι το πρώτο δισέγγονο της βασίλισσας που θα γεννηθεί σε άλλη ήπειρο.

Την ίδια ώρα η πρώτη ξαδέλφη της κόρης του ζεύγους, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, ακολουθεί ήδη μια μακρά παράδοση βασιλικής οικογένειας, την οποία η προγιαγιά της βασίλισσα Ελισάβετ λατρεύει όσο κανείς στην οικογένεια.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved