Ελένη Μενεγάκη: Οι συνεργάτες, το συμβόλαιο και ζώνη που θα αναλάβει στο Μega

POP UP TEAM
/
9 Απριλίου, 2021

Η νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, ο παίκτης του Survivor που θέλει για συνεργάτη και όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για το ισχυρό συμβόλαιό της.

Λιγότερο από ένα χρόνο μετά την αποχώρησή της με δάκρυα από την τηλεόραση για να κάνει διαφορετικά πράγματα στη ζωή της, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του MEGA εκεί όπου ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση.

Το χρυσό συμβόλαιο της ωραίας Ελένης
Στην ανακοίνωση του Mega δεν αναφέρονται λεπτομέρειες για τη διάρκεια του συμβολαίου αλλά ούτε και για τη ζώνη προγράμματος που θα φιλοξενήσει την νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Το ίδιο ισχύει και για την ανάρτηση που έκανε η ίδια αργά το απόγευμα στο Instagram, προκειμένου να ανακοινώσει επίσημα την επιστροφή και να ευχαριστήσει το κοινό της.

Ωστόσο, διάφορες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει, κάνοντας λόγο για ισχυρό συμβόλαιο με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη το οποίο θα έχει διάρκεια 2+2 χρόνια.

Προφανώς και η Ελένη Μενεγάκη έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι ξέρει να διαπραγματεύεται και να “πουλάει” τον εαυτό της, υπογράφοντας το ένα χρυσό συμβόλαιο μετά το άλλο. Ακόμα και σε περιόδους κρίσεων, η Ελένη κατάφερε να κρατήσει πολύ ψηλά τα κασέ της, κάτι που ισχύει και σε αυτή την περίπτωση.

Άρχισαν τα τηλεφωνήματα για τους συνεργάτες της
Στο θέμα των συνεργατών της Ελένης Μενεγάκη όπως είναι γνωστό, οι πιο άμεσοι συνεργάτες της εκπομπής της έχουν ήδη βρει τηλεοπτική στέγη μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση. Είναι πιθανό βέβαια κάποιοι να επιστρέψουν ενώ ήδη έχουν αρχίσει να συζητιούνται νέα ονόματα που θέλει στην εκπομπή της.

asimakop

Μάλιστα, πρώτος στη λίστα ακούγεται πως είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, από το Survivor, o οποίος έχει σχέση με τη μόδα αφού έχει καταστήματα με ρούχα, και θεωρείται πως του ταιριάζει μια θέση στο πάνελ της εκπομπής της Ελένης, η οποία δεν θα διαφοροποιηθεί πολύ από αυτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα από εκείνη. Μάλιστα, ο Ασημακόπουλος θεωρείται ιδανικός λόγω της προβολής που έχει κερδίσει από το Survivor.ε

Ναι! Είναι αλήθεια!
Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA!

Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι!
Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση.

Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.

Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!

Στο MEGA!
Όλα αρχίζουν ξανά….

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved