Χιου Τζάκμαν: Aποθεώνει τη σύζυγό του μετά από 25 χρόνια γάμου- “Είσαι η ανάσα μου”

POP UP TEAM
/
12 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο γοητευτικός Χιου Τζάκμαν και η 13 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγός του γιορτάζουν την αργυρή επέτειο – Οι φωτογραφίες από τον γάμο τους.

Ο 52χρονος Χιου Τζάκμαν γιορτάζει την αργυρή επέτειό του με την 65χρονη σύζυγό του Ντέμπορα-Λι Φαρνές.

Την Κυριακή, ο βραβευμένος ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους στα social media, για να σηματοδοτήσει τα 25 χρόνια γάμου με την αγαπημένη του σύζυγο, γράφοντας στη λεζάντα:

“Το να είμαι παντρεμένος μαζί σου είναι τόσο φυσικό όσο η αναπνοή. Σχεδόν από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε… ήξερα ότι το πεπρωμένο μας ήταν να είμαστε μαζί.

Στα 25 χρόνια γάμου – η αγάπη μας έχει μεγαλώσει απίστευτα. Η διασκέδαση, ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια είναι όλο και πιο συναρπαστικά. Είμαι για πάντα ευγνώμων για την αγάπη μας, τη ζωή μας και την οικογένειά μας. Έχουμε μόνο μόλις ξεκίνησει. Ντεμπ, σ ‘αγαπώ με όλη μου την καρδιά! “

Δείτε τις φωτογραφίες από τον γάμου τους που μοιράστηκε στα social media:

“Όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερη”
Πριν από ένα χρόνο, ο γοητευτικός ηθοποιός είχε αποκαλύψει το μυστικό για τον ευτυχισμένο γάμο τους.

Μιλώντας στο People, τόνισε ότι το μυστικό τους είναι ότι έχουν πάντα χρόνο ο ένας για τον άλλο και ότι συνεχώς μαθαίνουν ο ένας τον άλλο.

Είπε ότι συχνά κάνουν reset στον γάμο τους, και δεν απομακρύνονται όπως κάνουν πολλά ζευγάρια με την πάροδο των ετών.

“Οι άνθρωποι αλλάζουν συνεχώς και εμείς μαθαίνουμε συνέχεια ο ένας τον άλλο, αν και είμαστε 25 χρόνια μαζί” δήλωσε ο Τζάκμαν.

“Είναι τόσο αστεία, τόσο καταπληκτική και τόσο έξυπνη. Όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερη” πρόσθεσε για την 64χρονη σύζυγό του.

Πριν από τρία χρόνια σε τελετή βράβευσης είχε πει για την σύζυγό του προκαλώντας τη συγκίνηση όλων όσων ήταν εκεί:

“Η ζωή συμβαίνει πραγματικά ανάμεσα στα φώτα και τα πάρτι. Η ζωή συμβαίνει εκεί που η κάμερα δεν γράφει. Πίστεψες σε μένα όταν εγώ δεν μπορούσα. Με αγαπάς με πάθος και βάθος που δεν ήξερα ότι υπήρχε – και δεν νομίζω ότι ένιωθα ότι άξιζα. Με ώθησες και με ενθάρρυνες όταν φοβόμουν να βγω προς τα έξω. Μου χαμογέλασες. Μου τραγούδησες και με έμαθες να τραγουδώ. Με αγάπησες μέσα στην αγάπη και όπως κι εγώ ό,τι κι αν κάνεις το μοιράζεσαι και το μοιράζομαι μαζί σου. Σε αγαπώ”.

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved