Τομ Χανκς: Ο γιος του Τσετ Χανκς κατηγορείται για κακοποίηση κατά συρροή

POP UP TEAM
/
15 Απριλίου, 2021

Αγωγή ενός εκατομμυρίου δολαρίων κατά του γιου του Τομ Χανκς, Τσετ Χανκς, για κακοποίηση κατά συρροή κατέθεσε η πρώην σύντροφός του.

Μια καθόλου ευχάριστη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και αφορά τον γιο του βραβευμένου ηθοποιού Τομ Χανκς και της συζύγου του Ρίτα Γουίλσον, Τσετ Χανκς, ο οποίος είναι ηθοποιός και μουσικός.

Ο 30χρονος Τσετ Χανκς κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του, Κιάνα Πάρκερ για σωματική και ψυχολογική βία και η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια.

Η νεαρή πρώην του Τσετ, μέσω της μήνυσης που κατέθεσαν οι δικηγόροι της διεκδικεί ως αποζημίωση ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Οι δικηγόροι της γυναίκας η οποιά ισχυρίζεται ότι ο γιος του Τομ Χανκς την κακοποιούσε επανειλημμένως, έκαναν ιδιαίτερη αναφορά σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που έλαβε χώρα σε σπίτι όπου έμεναν, και κατέθεσαν την αγωγή σε βάρος του Τσετ για λογαριασμό της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail η θυελλώδης σχέση τους κατέληξε σε χωρισμό και η ίδια κατέληξε σε αυτή τη σοκαριστική καταγγελία.

Η γυναίκα που μήνυσε τον 30χρονο Χανκς βρισκόταν σε σχέση μαζί του από το 2019.

Οι δικηγόροι της Κιάνα Πάρκερ, Kevin Murray και D’Angelo Lowe, ισχυρίζονται ότι ο Χανκς επιτέθηκε στην πελάτισσά τους ενώ οι δυο τους ήταν σε σχέση. Επισήμαναν μάλιστα παραδείγματα της φερόμενης κακοποίησης, συμπεριλαμβανομένου ενός περιστατικού τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η γυναίκα επισκέφτηκε τον Χανκς στη Νέα Ορλεάνη, ενώ εκείνος κινηματογραφούσε τηλεοπτική σειρά.

Η αγωγή επισημαίνει επίσης ένα συμβάν στη Sugar Land τον Ιανουάριο που οδήγησε την πρώην σύντροφό του στο να απευθυνθεί στις αρχές και να καταθέσει κατηγορίες εναντίον του. Οι δικηγόροι ανακοίνωσαν ότι η αγωγή εναντίον του Χανκς κατατέθηκε τη Δευτέρα.

Aκόμα δήλωσαν ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τοσο με τον Τσετ Χανκς όσο και με τους διάσημους γονείς του, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό.

Η απάντηση του Τσετ Χανκς
Απαντώντας σε όλα αυτά, ο Χανκς, μέσω του δικηγόρου του, Μάρτυ Σίνγκερ, δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, και αποφάσισε να ασκήσει αγωγή εναντίον της.

Ωστόσο, οι δικηγόροι της γυναίκας επιμένουν ότι ο Χανκς πρέπει να απολογηθεί για την κακοποίηση που κατηγορείται.

“Ο Τσετ Χανκς έχει κακοποιήσει επανειλημμένα την πελάτισσά μας και πρέπει να λογοδοτήσει για τις πράξεις του, ανεξάρτητα από την οικογένειά του και την αναγνώρισή τους”, ανέφεραν οι δικηγόροι της σε κοινή δήλωση.

Ο δικηγόρος του γιου του Τομ Χανκς δήλωσε από την πλευρά του:

“Θεωρούμε ότι οι ισχυρισμοί που υπέβαλε η Κιάνα Πάρκερ είναι σοκαριστικοί, εντελώς ψευδείς, πλαστογραφημένοι και φανταστικοί”.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved