Τζένιφερ Λόπεζ- Άλεξ Ροντρίγκεζ: Χώρισαν ξανά- -Ποια είναι η 30χρονη που διέλυσε τον αρραβώνα τους

POP UP TEAM
/
16 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Αυτή είναι η πρώην παίκτρια ριάλιτι που φέρεται να είναι η “πέτρα του σκανδάλου” για τον χωρισμό της Τζένιφερ Λόπεζ και του Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Η βασίλισσα της λάτιν ποπ Τζένιφερ Λόπεζ είναι και πάλι μόνη. Η Λατίνα σταρ και ο πρώην αθλητής των New York Yankees αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από δύο χρόνια αρραβώνα και 4 χρόνια σχέσης, ενώ έμοιαζαν αχώριστοι.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ έμοιαζαν να είναι το τέλειο ζευγάρι και συχνά έδειχναν στα social media πόσο ερωτευμένοι είναι, αλλά και πόσο καλές ισορροπίες είχαν βρει με τα παιδιά τους, που και οι δυο έχουν από προηγούμενους γάμους.

Ωστόσο, η απόλυτη ευτυχία δεν κράτησε και το ζευγάρι που παραλίγο να παντρευτεί πέρυσι το καλοκαίρι αλλά ο κορονοϊός τους χάλασε τα σχέδια, χώρισε οριστικά.

Μετά από μήνες κρίσης, φήμες χωρισμού και διαψεύσεις το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε αυτό που όλοι περίμεναν.

Το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό τους μέσω μιας κοινής δήλωσης.

Μετά από προσπάθειες να σώσουν την σχέση τους, τελικά κατέληξαν στην απόφαση πως “είναι καλύτερα να είναι φίλοι”.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί- το βίντεο της ρομαντικής πρότασης γάμου δίπλα στο κύμα είχε μάλιστα δημοσιοποιηθεί στα social media- αλλά είχε αναγκαστεί να αναβάλλει την τελετή τουλάχιστον δύο φορές λόγω της πανδημίας.

Η πέτρα του σκανδάλου
Στο μεταξύ άρχισαν να κυκλοφορούν έντονες φήμες περί χωρισμού αλλά και περί απιστίας από την πλευρά του Ροντρίγκεζ που φερόταν να ανταλλάζει μηνύματα με την 30χρονη τηλεοπτική σταρ Μάντισον ΛεΚρόι.

Ακολούθησαν διαψεύσεις ωστόσο οι δύο τους είχαν παραδεχθεί πως αντιμετώπιζαν κρίση στη σχέση τους και πως κατέβαλαν προσπάθειες να λύσουν τα όποια προβλήματα βλέποντας μάλιστα και σύμβουλο ζευγαριών.

Τελικά, η επιβεβαίωση ήρθε λίγες μέρες αργότερα με δήλωση στο αμερικανικό περιοδικό ELLE:

“Συνειδητοποιήσαμε ότι είναι καλύτερα να είμαστε φίλοι και προτιμούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις κοινές μας επαγγελματικές δραστηριότητες. Ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο και για τα παιδιά του καθενός”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο οριστικός χωρισμός του ζευγαριού επήλθε τον περασμένο Μάρτιο.

 ksksk

Η Μάντισον ΛεΚρόι είναι πρώην παίκτρια ριάλιτι, η οποία μάλιστα επιβεβαίωσε έμμεσα σε τηλεοπτική εκπομπή ότι έχει επικοινωνία με τον Ροντρίγκεζ.

 jsklo

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved