Ντε Νίρο: Η πρώην σύζυγος του τον έχει φέρει στο χείλος της χρεοκοπίας

POP UP TEAM
/
19 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε πως ένας διάσημος, σταρ του Χόλιγουντ για την ακρίβεια, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας λάθος επιλογών και χειρισμών. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εσχάτως είναι ένας από αυτούς.

Ο διάσημος ηθοποιός με τεράστιες επιτυχίες δουλεύει ακατάπαυστα για να συντηρεί την… πρώην γυναίκα του, η οποία του κοστίζει πάρα πολύ ακριβά.
Εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί να πάρει διαζύγιο με την Γκρέις Χάιταουερ και η ιστορία θα τραβήξει κι άλλο, καθώς το δικαστήριο που είχαν χθες δεν κατέληξε κάπου.

Η Χάιταουερ υποστηρίζει ότι ο Ντε Νίρο δίνει ολοένα και λιγότερα χρήματα γι αυτήν και τα δύο παιδιά τους, ωστόσο ο 77χρονος ηθοποιός ανέφερε ότι μόνο το 2019, η πρώην γυναίκα του, τού στοίχισε 1 εκατομμύριο και 700 χιλιάδες δολάρια, μόνο για ρούχα και κοσμήματα.

Συν τοις άλλος, ο Ντε Νίρο ανέφερε πως η πανδημία του κορονοϊού έχει πλήξει όλους τους ηθοποιούς επαγγελματικά, ενώ δεν έχει έσοδα και από τα δύο εστιατόρια που διατηρεί λόγο του κοροναϊού. Συν τοις άλλοις, χρωστά και κάποια… εκατομμύρια δολάρια σε φόρους.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο με την Γκρέις Χάιταουερ παντρεύτηκαν το 1997. Δύο χρόνια αργότερα σταμάτησαν να ζουν μαζί και έσμιξαν ξανά το 2004. Έμειναν μαζί μέχρι το 2018, όταν ο ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved