Γιάννης Κότσιρας: “Μην ζορίζεστε, σε λίγους μήνες θα ξανανοίξουν τα σκυλάδικα”

POP UP TEAM
/
28 Απριλίου, 2021

Τι απάντησε ο Γιάννης Κότσιρας σε σχολιαστή ανάρτησής του που ανέφερε ότι δεν διασκεδάζει να τον ακούει ούτε με ένα μπουκάλι ουίσκι

 Την οργή του Γιάννη Κότσιρα προκάλεσε ένα αρνητικό σχόλιο κάτω από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε το περασμένο Σάββατο σε μια ανάρτηση, στην οποία προανήγγειλε ότι σε λίγη ώρα θα τραγουδούσε μαζί με τη Γιώτα Νέγκα στην εκπομπή “Σπίτι με το MEGA”.

Την ανάρτησή του σχολίασε ένα χρήστης του facebook, ο οποίος ανέφερε πως δεν διασκεδάζει να τον ακούει ούτε με ένα μπουκάλι ουίσκι. Το σχόλιο έκανε έξαλλο τον τραγουδιστή ο οποίος δεν άφησε αναπάντητη την πρόκληση.

jajak

Συγκεκριμένα, στην απάντησή του στον σχολιαστή ανέφερε τα εξής: “Ε καλά μην ζορίζεστε κιόλας και πάθετε τίποτα. Σε λίγους μήνες θα ξανανοίξουν τα σκυλάδικα και θα ευχαριστηθείτε με την μουσική που σας αρέσει και σας αξίζει”.

Ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι
Πάντως όπως φάνηκε αργότερα την ίδια ημέρα ο Γιάννης Κότσιρας δεν πτοήθηκε από το αρνητικό σχόλιο και πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και μαζί με τη Γιώτα Νέγκα παρουσίασαν ένα μοναδικό ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι.

Ο Γιάννης Κότσιρας, ερμήνευσε και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, το τραγούδι με τίτλο “Τσιγάρο”, που έχει τη δική του ιστορία. Όπως αναφέρει το Mega, από τον δίσκο του 1997 “Μόνο ένα φιλί”, η μελωδία της Ρεμπούτσικα συντροφεύει όλου του κόσμου τους καπνιστές και όχι μόνο. Οι στίχοι της Ελένης Ζιώγα έδωσαν στον Κότσιρα μια τρομερή επιτυχία και ένα χασάπικο που λατρέψαμε.

Ο ίδιος ο Γιάννης Κότσιρας έχει αποκαλύψει την ιστορία του τραγουδιού:

“Ήταν καλοκαίρι του 1996. Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος και η Ευανθία Ρεμπούτσικα, είχαν μόλις μετακομίσει σε μια μονοκατοικία στην Αγία Παρασκευή. Στην σοφίτα, η Ευανθία με το βιολί της, γεννούσε συνεχώς αυτές τις απίστευτες μελωδίες που όλοι γνωρίζουμε. Στο υπόγειο ο Παναγιώτης είχε στήσει ένα στούντιο ηχογράφησης και έγραφε τα δικά του. Τα μοναδικά του. Αλλά και ως αιώνιος έφηβος έπαιζε σαν παιδί.

Όταν πήγα για καφέ, με φώναξε ο Παναγιώτης να μου δείξει πως πειραματίζεται με τις μελωδίες της Ευανθίας. Από βαλς χασάπικο. Από τάνγκο, συρτό και η δημιουργικότητα στο αποκορύφωμα της. Εκείνη την ημέρα άκουσα για πρώτη φορά, την μελωδία της Ρεμπούτσικα σε ρυθμό χασάπικου και την ερωτεύτηκα. Μετά από λίγες μέρες η υπέροχη Ελένη Ζιώγα έγινε η νονά του. “Το τσιγάρο””.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved