Μετανιωμένος ο Ροντρίγκεζ, πέφτει στα πόδια της Τζένιφερ Λόπεζ, όμως εκείνη έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα με... πρώην της.

 "Πισωγυρίσματα" φαίνεται ότι κάνει η σταρ, Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία μετά από τον χωρισμό της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, βγήκε ξανά με τον πρώην της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Page Six, η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε σε μυστική συνάντηση, με τον πρώην σύντροφο της Μπεν Άφλεκ.

Μάλιστα ακούγεται ότι έχει επισκεφτεί το σπίτι της τουλάχιστον 3 φορές ενώ σε μία από τις επισκέψεις αυτές, ο ίδιος φωτογραφήθηκε σε ένα λευκό SUV Escalade που φέρεται να ανήκει στην Τζένιφερ. "Η ασφάλεια παίρνει τον ηθοποιό από μια κοντινή τοποθεσία και τον περιμένει, αφού περάσει μερικές ώρες στο σπίτι της" αναφέρει πηγή στην ιστοσελίδα.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους το 2004, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης και μία πρόταση γάμου. Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Χολιγουντιανός σταρ, είχε αποκαλύψει ότι διατηρεί φιλικές επαφές με την πρώην σύντροφό του. Είχε τονίσει ότι τρέφει πολύ μεγάλο σεβασμό για τη Λόπεζ την οποία είχε χαρακτηρίσει "αυθεντικό άνθρωπο".