Η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε με ιδιαίτερη τρυφερότητα στον πρώην αρραβωνιαστικό της.

Μία συζήτηση μόδας για τη «Vogue», είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα, αλλά μπορεί να γίνει ακόμα περισσότερο, όταν η συνεντευξιαζόμενη είναι η Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για το στυλ της στην αξέχαστη δεκαετία του ’90 η οποία για πολλούς ήταν από τις πιο εμβληματικές και ξεχωριστές στην ιστορία της μόδας.

Και μιας και η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη δεκαετία, δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω από τη συζήτηση και κάποιον που αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της ζωής της εκείνα τα χρόνια. Φυσικά τον πρώην αρραβωνιαστικό της Μπραντ Πιτ!

Το κόνσεπτ της συζήτησης, ήταν οι εμβληματικές εμφανίσεις της σταρ κατά τη διάρκεια των ‘90s, οι οποίες συνοδεύονταν από τα σχόλια της ηθοποιού. Όπως ήταν φυσικό, κάποια στιγμή έπεσε στο τραπέζι φωτογραφία με τον τότε αρραβωνιαστικό της από το μακρινό 1996. 

«Νομίζω ότι ήμασταν σε γυρίσματα ταινίας με τον Μπραντ Πιτ. Είμαι σίγουρη ότι περνούσαμε τέλεια. Ήταν πολύ καλός. Νομίζω ότι ήμασταν το απόλυτο ζευγάρι της δεκαετίας του ’90», είπε χαμογελώντας η Γκουίνεθ.

Στη φωτογραφία, η Γκουίνεθ φοράει ένα υπέροχο Κάλβιν Κλάιν τζάκετ, συνδυασμένο με ένα μαύρο πουλόβερ και κλασικό τζιν. «Θυμάμαι ότι μου άρεσε πολύ αυτό το τζάκετ. Γενικά μου άρεσε αυτό το ντύσιμο. Αγαπώ τη μόδα αλλά κατά κύριο λόγο προτιμούσα τα απλά κομμάτια», είπε.