Εύα Μέντες: “Δεν μου άρεσε το πρόσωπό μου πριν από 20 χρόνια”

POP UP TEAM
/
10 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

H εκρηκτική ηθοποιός με την καταγωγή από την Κούβα, η Εύα Μέντες, στέλνει ένα μήνυμα περί αυτοπεποίθησης σε όλες τις γυναίκες.

H εκρηκτική ηθοποιός με την καταγωγή από την Κούβα, η Εύα Μέντες, είναι μια από τις πιο γοητευτικές και σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Σίγουρα είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι μια γυναίκα σαν αυτήν έχει ανασφάλεια αφού πρόκειται για μια από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Κι όμως, ακόμα και εκείνη έχει αντιμετωπίσει θέματα ανασφάλειας σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση.

Η 47χρονη καλλονή και σύντροφος του Ράιαν Γκόσλινγκ με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram μια φωτογραφία της πριν από 20 χρόνια, την οποία συνόδευε με ένα κείμενο λέγοντας στους followers της ότι τότε είχε βρει το πρόσωπό της “περίεργο”.

Γράφει στο ποστ της η Εύα Μέντεζ, θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα για την αυτοπεποίθηση των γυναικών:

“Μόλις βρήκα αυτή τη φωτογραφία από μια ταινία μου πριν από 20 περίπου χρόνια.

“Θυμάμαι τότε να βλέπω αυτή την εικόνα και να σκέφτομαι ότι το πρόσωπό μου είναι περίεργο και η δομή που έχουν τα κόκαλά μου παράξενη … Ξέρετε όλες αυτές τις ανασφάλειες που έχει μια 26χρονη.

Εντωμεταξύ 20 χρόνια αργότερα εύχομαι να είχα αυτό το περίεργο πρόσωπο και τα παράξενα κόκαλα. Που θέλω να καταλήξω; δεν είμαι σίγουρη. Ίσως στο ότι “αν δεν σου αρέσει μια φωτογραφία σου περίμενε 20 χρόνια και μετά θα την αγαπήσεις”.

“Τα νιάτα χαραμίζονται στους νέους” Oscar Wilde” έγραψε στο ποστ της η Eva Mendes

Εύα Μέντες: Της είπαν ότι γερνάει – Τους απάντησε κατάλληλα
Στα 47 της χρόνια η Εύα Μέντες παραμένει μια ιδιαίτερα γοητευτική και πλήρης γυναίκα αφού έχει βιώσει την επαγγελματική και την προσωπική ευτυχία.

Και όπως έχει δηλώσει, είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με τον χρόνο. Αυτό, μάλιστα, αποδεικνύεται και από τον τρόπο που η απάντησε σε μια ακόλουθο της στο Instagram, κάτω από ένα βίντεο που είχε ανεβάσει με το καινούργιο της κούρεμα πριν από έναν χρόνο.

“Αρχίζει να γερνάει”, έγραψε μια follower στα σχόλια. Βλέποντας αυτό το σχόλιο, η Μέντες δεν κρατήθηκε και της απάντησε:

“Ναι, ναι έχεις δίκιο. Δόξα τω Θεώ που μεγαλώνω. Αυτό σημαίνει πως είμαι ακόμη εδώ. Σε λίγο καιρό θα κλείσω τα 46 και είμαι ευγνώμων κάθε μέρα που μεγαλώνω. Μήπως αυτό το σχόλιο το έγραψες για να με κάνεις να αισθανθώ άσχημα; Αυτό δε συνέβη. Με έκανε να αισθανθώ ευγνώμων. Οπότε, σε ευχαριστώ που μου υπενθύμισες ότι είμαι ακόμη εδώ”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved