Τα συγκινητικά λόγια της διάσημης τραγουδίστριας με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Λίγα πράγματα δεν είναι γνωστά για τη Μαντόνα. Από τα παιδικά της χρόνια, τα πρώτα βήματα στην καριέρα της, τις μεγάλες της επιτυχίες και φυσικά τους θυελλώδεις έρωτές της με διάφορους διάσημους κυρίους. Ναι, όσο να πεις, νιώθουμε ότι γνωρίζουμε πολύ καλά την Ματζ, η οποία για να είμαστε και ειλικρινείς, δεν κρύφτηκε και ποτέ της. Και τα παιδιά της μας έδειξε, και τους άντρες της, και τα συναισθήματά της και… κάποιες φορές περισσότερα από όσα θα θέλαμε να δούμε!

Ένα πρόσωπο από τη ζωή της δεν είχαμε δει ποτέ, και η αλήθεια είναι ότι πάντα αναρωτιόμασταν γιατί. Μέχρι φυσικά χθες, όπου η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να μας δείξει τη μητέρα της, σε μία φωτογραφία από το πολύ μακρινό παρελθόν.

Η Mαντόνα Τσικόνε λοιπόν, ποζάρει κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της, επίσης Mαντόνα Τσικόνε, λίγα χρόνια πριν φύγει από τη ζωή, καθώς πέθανε το 1963. «Χρόνια Πολλά μαμά. Δεν υπάρχω χωρίς εσένα. Η απώλειά σου ήταν καταλυτική για μένα. Ευχαριστώ και ελπίζω να σε έχω κάνει περήφανη», έγραψε στη λεζάντα η σταρ.

Ακολούθησαν φωτογραφίες με όλα της τα παιδιά, τα δύο βιολογικά, Λούρδη και Ρόκο αλλά και τα υιοθετημένα Ντέιβιντ Μπάντα, Μέρσι Τζέιμς και τις δίδυμες Στέλα και Έσθερ.