Σελίν Ντιόν: Ποζάρει με τους τρεις γιους της σε μία σπάνια φωτογραφία

POP UP TEAM
/
11 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Υπήρξε, και ίσως είναι ακόμα, μία από τις πιο σπουδαίες φωνές του κόσμου, με τους δίσκους της να κάνουν ρεκόρ πωλήσεων και να δίνεται κυριολεκτικά μάχη για τις ζωντανές της εμφανίσεις, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Μάλιστα το τραγούδι το οποίο εκτόξευσε την καριέρα της, και σάουντρακ του Τιτανικού, «My Heart Will Go On» βρίσκεται στη λίστα με τα 100 κορυφαία τραγούδια του περασμένου αιώνα, ενώ οι πωλήσεις του σινγκλ άγγιξαν τα 18 εκατομμύρια δολάρια, κάνοντάς το ένα από τα πιο πετυχημένα όλων των εποχών!

Φυσικά και αναφερόμαστε στη Σελίν Ντιόν, η οποία έπειτα από μία λαμπρή καριέρα, αποφάσισε να αποσυρθεί, πραγματοποιώντας αποκλειστικά επιλεγμένες και συγκεκριμένες εμφανίσεις. Η εσωστρέφειά της αυτή, έγινε μεγαλύτερη και μετά τον θάνατο του συζύγου της, Rene Angelil από καρκίνο, το 2016.

Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της σταρ, είναι οι τρεις γιοι της, τους οποίους απέκτησε με τον άντρα της ζωής της, τους οποίους έχει φροντίσει – με μεγάλη επιτυχία – να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ανεβάζοντας σπανιότατα φωτογραφίες με τα παιδιά της.

Εκτός από εξαιρέσεις βέβαια, όπως ήταν η χθεσινή Γιορτή της Μητέρας. Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε μία φωτογραφία όπου ποζάρει με τα τρία της παιδιά και τον σκύλο τους, γράφοντας από κάτω: «Ποιος περνάει καλύτερα; Εγώ ή τα παιδιά; Τι σπουδαίο προτέρημα να είσαι μαμά. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μαμάδες. Θα μπορούσα άραγε να ζητήσω κάτι καλύτερο;  

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved