Η πάμπλουτη Αντέλ και η τιμωρία στον πατέρα της: Η μάχη με το αλκοόλ, τον καρκίνο, η αποξένωση από την κόρη του

POP UP TEAM
/
13 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ο Μαρκ Έβανς δούλευε σε εταιρεία κούριερ. Η κόρη του δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το γεγονός ότι την είχε εγκαταλείψει όταν ήταν παιδί.

Συνήθως ο θάνατος κάποιου αγαπημένου προσώπου ενός επώνυμου φέρνει στο φως την τρυφερή ιστορία τους. Στην περίπτωση όμως της Adele, η απώλεια του πατέρα της σε ηλικία 57 ετών, Μαρκ Έβανς, από καρκίνο του εντέρου, έφερε στο φως μια ιστορία θλίψης και αποξένωσης.

Πατέρας και κόρη είχαν ξεκόψει από το 2011 επειδή, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ίδιου σε συνέντευξη, η Adele δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το γεγονός ότι εκείνος την είχε εγκαταλείψει όταν ήταν παιδί.

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως ήταν «άθλιος πατέρας» καθώς μετά τον χωρισμό από τη μητέρα της Adele, Πένι Άντκινς, είχε καταφύγει στο αλκοόλ. «Έπινα δύο λίτρα βότκα και επτά ή οκτώ ποτήρια μπίρα την ημέρα, για τρία χρόνια. Ένας Θεός ξέρει πώς επιβίωσα» θυμόταν αργότερα ο Έβανς.

Είχε υποστηρίξει πως ο λόγος που αποφάσισε να εγκαταλείψει εντελώς την κόρη του όταν εκείνη ήταν μόλις τριών ετών ήταν «για να είμαι σίγουρος ότι η Adele δεν θα με έβλεπε ποτέ σε αυτή την κατάσταση» σύμφωνα με την Daily Mail.

Μετά το διαζύγιο των γονιών της η Adele τις περιόδους που δεν ήταν με τη μητέρα της τις περνούσε με τους παππούδες και τον ετεροθαλή αδερφό της.

Η ψυχική κατάσταση του Έβανς έμελλε να επιδεινωθεί μετά τον θάνατο του πατέρα του το 1999, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει εντελώς επαφή με τη ζωή της κόρης του. «Η απώλεια του μπαμπά μου ήταν ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί ποτέ» θα ισχυριζόταν αργότερα αυτός. «Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήταν τα πάντα για μένα. Είναι δύσκολο να αποδεχτώ το ότι δεν είδε ποτέ την Adele να τραγουδάει, δεν είδε ποτέ όλα όσα έγινε». Στη διάρκεια εκείνου του πένθους, το στρες του προκάλεσε αλωπεκία, με αποτέλεσμα να χάσει όλα τα μαλλιά του.

Το μοναδικό πράγμα που τον έσωσε ήταν μια καινούρια σύντροφος, η οποία τον έπεισε σταδιακά να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ. Αλλά η ζημιά στη σχέση με την κόρη του ήταν ανεπανόρθωτη.

Παρόλο που ο Έβανς υποστήριζε ότι έστελνε συστηματικά γράμματα στην Adele και δεν έχανε ποτέ την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα γνωρίσει τον γιο της και εγγονό του, δεν έλαβε ποτέ απάντηση από την κόρη του.

Το 2019 προκάλεσε αίσθηση στα media η αποκάλυψη ότι ζούσε σε ένα μικροσκοπικό νοικιασμένο σπίτι και πως το εισόδημά του κυμαινόταν ανάμεσα στις 50 και τις 100 λίρες την ημέρα, αφού είχε αφήσει την παλιά δουλειά του υδραυλικού και πλέον εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού και συνεργάτης εταιρείας κούριερ.

«Δεν είναι ζωή αυτή που ζει, απλά επιβιώνει» είχε σχολιάσει ανώνυμα ένας φίλος του.

Σε μια προσπάθεια να απολογηθεί για τα λάθη του ως πατέρας σχολίασε, σε μια συνέντευξη, ότι τα προβλήματα στην ερωτική ζωή της Adele είχαν να κάνουν με την εγκατάλειψή της από εκείνον. Με αυτό τον τρόπο όμως έριξε λάδι στη φωτιά, καθώς η αντίδραση της τραγουδίστριας ήταν να δηλώσει: «Δεν θα με ξαναδεί ποτέ. Με κάνει έξω φρενών, να εμφανίζεται μετά από δέκα χρόνια και να λέει, ίσως εγώ φταίω για το πρόβλημά της με τους άντρες. Πώς τολμά να σχολιάζει τη δική μου ζωή; Με έκανε να βράζω από θυμό». Σε μια άλλη συνέντευξή της το 2012 στην αμερικανική Vogue η Adele είχε πει: «Αν τον δω ποτέ ξανά, θα τον φτύσω κατάμουτρα. Δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί του».

Μάλιστα όταν της απονεμήθηκαν πέντε βραβεία μουσικής Γκράμι, το 2017, χρησιμοποίησε τον ευχαριστήριο λόγο της ως αφορμή για να πετάξει ένα υπονοούμενο για την – ανύπαρκτη – σχέση με τον πατέρα της. Απευθυνόμενη στον μάνατζέρ της είπε: «Σε αγαπάω πάρα πολύ. Μπορεί να μην αγαπάω τον μπαμπά μου, αλλά αγαπάω εσένα σαν να ήσουν πατέρας μου».

Δείτε το παρασκήνιο της διαταραγμένης σχέσης της Adele και του πατέρα της:

 http://youtu.be/VQADhSyzA6Y

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved