Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: Η εκθαμβωτική έπαυλη στη Λίμνη Κόμο

POP UP TEAM
/
13 Μαΐου, 2021

Ο διάσημος ηθοποιός δηλώνει λάτρης της Ιταλίας και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Πρόκειται για ένα μαγευτικό μέρος το οποίο έγινε παγκοσμίως γνωστό όταν ο χολιγουντιανός αστέρας Τζορτζ Κλούνεϊ , αγόρασε σπίτι στην περιοχή. Ανατριχιαστικά δίπλα στη θάλασσα, η εντυπωσιακή έπαυλη έχει διακοσμηθεί με το μίνιμαλ γούστο του Τζορτζ, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει βάλει το χεράκι της και η υπέρκομψη σύζυγός του Αμάλ.

Ο αγαπημένος Τζορτζ ερωτεύτηκε την περιοχή – πολύ πριν ερωτευτεί τη δικηγόρο σύζυγό του – στις αρχές του 2000 ενώ εκεί έχουν πραγματοποιηθεί και γυρίσματα της ταινίας, «Ocean’s Twelve». Μεγάλος φαν της ιταλικής κουλτούρας, αγόρασε με συνοπτικές διαδικασίες τη βίλα Oleandra και την μετέτρεψε στον προσωπικό του παράδεισο.

Το εντυπωσιακό οίκημα χτίστηκε τον 18ο αιώνα, ενώ κόστισε στον ηθοποιό 13,5 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που μάλλον δεν άγχωσε ιδιαίτερα τον Κλούνει. Διαθέτει 25 δωμάτια, εξωτερική πισίνα, γήπεδο τένις, γυμναστήριο και γκαράζ για τα εντυπωσιακά οχήματα του ηθοποιού. Αποτελεί επίσης πόλο έλξης για τους παπαράτσι οι οποίοι κάθε χρόνο ευελπιστούν να απαθανατίσουν τον σταρ να χαλαρώνει στον κήπο του, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί.

Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, το σπίτι του διάσημου ζευγαριού είναι πάντα ανοιχτό για τους διάσημους φίλους του, μιας και έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει την Τζένιφερ Άνιστον, τη Σίντι Κρόφορντ με τον σύζυγό της Ράντι Γκέρμπερ, τον Ματ Ντέιμον και τους Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι.

Δες παρακάτω την εντυπωσιακή έπαυλη:

http://youtu.be/3u_iJqN5WDg

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved