Το «Φιλαράκι» δηλώνει συγκινημένη.

Και ενώ σύσσωμη η ανθρωπότητα, ή τουλάχιστον η τηλεοπτική, περιμένει το reunion του θρυλικού σίτκομ «Φιλαράκια» το οποίο θα προβληθεί στις 27 Μαΐου σε μορφή τηλεταινίας, μία εκ των έξι πρωταγωνιστών, και πιο συγκεκριμένα η Λίζα Κάντροου, έχει ίσως πιο σημαντικά πράγματα να την απασχολούν, από το πολυαναμενόμενο reunion.

H ξανθιά ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την ιδιόρρυθμη Φοίβη Μπουφέ, ανέβασε μία άκρως συγκινητική φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, προκειμένου να γιορτάσει την αποφοίτηση του γιου της.

«Χαρά, περηφάνεια και χαρά. Και λίγα δάκρυα. Από εμένα όχι από εκείνον», έγραψε, ενώ τη λεζάντα συνόδευσε μία φωτογραφία όπου μητέρα και γιος ποζάρουν χαρούμενοι στον φακό.

Παρά τη φήμη και την τεράστια δημοτικότητά της, η Λίζα Κάντροου, έχει επιλέξει να κρατάει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την οικογένειά της, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε πολύ σπάνια τον γιο της.

Σε άλλα νέα, ο Τζούλιαν ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας του και ασχολείται με την υποκριτική, ενώ το μότο του στο προφίλ του στο Instagram λέει το εξής: «Ας κάνουμε ταινίες και ας προσποιηθούμε ότι έχουν βαθύτερο νόημα»!