Ναόμι Κάμπελ: Έγινε μαμά- Έριξε το Instagram η φωτογραφία με την κόρη της

POP UP TEAM
/
19 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η Ναόμι Κάμπελ ανακοίνωσε ότι έγινε μητέρα και συγκλόνισε το Instagram καθώς μοιράστηκε μια φωτογραφία που κρατάει το νεογέννητο κοριτσάκι της.

Η Ναόμι Κάμπελ ανακοίνωσε ότι έγινε μητέρα. Το σούπερ μόντελ συγκλόνισε τους οπαδούς της στο Instagram καθώς μοιράστηκε μια φωτογραφία που κρατάει το νεογέννητο κοριτσάκι της, γράφοντας πως δεν υπάρχει “μεγαλύτερη αγάπη”.

Παράλληλα με μια εικόνα που κρατάει τις πατούσες της κόρης της, έγραψε: “Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε να γίνω η μητέρα της. Τόσο περήφανη που έχω αυτήν την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον δια βίου δεσμό που τώρα μοιράζομαι μαζί σου άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη”.

Το μοντέλο δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες στη δημοσίευση, αλλά “τάγκαρε” τη μητέρα της, Valerie Morris-Campbell.

Η τραγουδίστρια Rita Ora, 30 ετών, σχολίασε κάτω απο την ανάρτησή: “Κανείς δεν το αξίζει περισσότερο”, ενώ η ηθοποιός Zoe Saldana έγραψε: “Ω, θεά μου! Τι ευλογία!!”.

Ο σχεδιαστής Marc Jacobs φάνηκε να έχει κάποια γνώση ότι η Ναόμι επρόκειτο να γίνει μαμά, γράφοντας: “Ω Θεέ μου !!!! Σήμερα είναι η μέρα?? Πόσο απολύτως απίστευτο. Πόσο τυχερή είναι και πόσο τυχερή είστε! Τι θαυμάσια μητέρα θα είσαι. Ευλογίες παντού”.

Ο εκδότης της Βρετανικής Vogue, Edward Enninful, εμφανίστηκε συγκλονισμένος από την είδηση της Ναόμι: “Βλέποντας τις δυο σας μαζί, έφτιαξε τη χρονιά μου. Θα φέρεις ο ένας στον άλλον τόσο χαρά @naomi”.

Τι είχε δηλώσει το 2017
Η ανακοίνωση για το μωρό της 50χρονης Ναόμι έρχεται αφού παραδέχτηκε ότι “σκεφτόταν να έχει παιδιά όλη την ώρα”, αλλά δεν σχεδίαζε να βιαστεί για να ξεκινήσει μια οικογένεια. Μιλώντας στο περιοδικό ES το 2017, είπε: “Σκέφτομαι να κάνω παιδιά όλη την ώρα. Αλλά τώρα με τον τρόπο που προχωρά η επιστήμη νομίζω ότι μπορώ να το κάνω όταν το θέλω”.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved