Γκουίνεθ Πάλτροου: Η κόρη της έκλεισε τα 17 και είναι μικρογραφία της μαμάς της

POP UP TEAM
/
19 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

«Μακάρι στην ηλικία σου να είχα έστω και ένα κλάσμα από την αυτο-αποδοχή σου».

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μπορεί να μοιράζεται πλέον τη ζωή της με τον Μπραν Φάλτσακ, αλλά έχει δύο παιδιά με τον πρώην της, Κρις Μάρτιν, την Απλ Μάρτιν και τον Μόουζες Μάρτιν. Η Απλ όσο μεγαλώνει φαίνεται να μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της, ιδιαίτερα σε μια νέα φωτογραφία που η τελευταία ανέβασε με αφορμή τα 17α γενέθλια της κόρης της.

Η Πάλτροου έγραψε στη λεζάντα:

«Αλήθεια συμβαίνει αυτό; Σήμερα γίνεσαι 17; Γλυκό μου κορίτσι… Είσαι η ζωή μου! Με κάνεις καθημερινά να ξεκαρδίζομαι στα γέλια. Είσαι πανέξυπνη και εργατική. Είσαι απόλυτα ο εαυτός σου κι αυτό το σέβομαι και το θαυμάζω πάρα πολύ. Μακάρι στην ηλικία σου να είχα έστω και ένα κλάσμα από την αυτο-αποδοχή σου. Είσαι πολύ εμπνευστική και, απλά, κουλ. Θυμάμαι τόσο τέλεια την ημέρα που ήρθες στον κόσμο. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχουν περάσει 17 χρόνια. Χρόνια πολλά, άγγελέ μου».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός, νυν επιχειρηματίας του Goop.com, εύχεται στην κόρη της μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Πέρυσι, τέτοια εποχή έγραφε για τα 16α γενέθλια της Απλ: «Είσαι το φως στην καρδιά μου, είσαι ατόφια χαρά. Είσαι εξωφρενικά έξυπνη και έχεις την καλύτερη, πιο ιδιοφυή αίσθηση του χιούμορ».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Γκουίνεθ Πάλτροου για την κόρη της:

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved