Πιρς Μπρόσναν: Ο 20χρονος γιος του, Πάρις, είναι μοντέλο και έχει κάτι από τη γοητεία του πατέρα του

POP UP TEAM
/
20 Μαΐου, 2021

Σε μια σειρά από νέες φωτογραφίες πατέρας και γιος ποζάρουν με τις φόρμες τους σε μια εντυπωσιακή βεράντα με θέα τον ωκεανό.

Η φράση «το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει» επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση του Πιρς Μπρόσναν και του 20χρονου γιου που έχει αποκτήσει με τη δημοσιογράφο Κίλι Σέι Σμιθ. Κρίνοντας και από μια νέα σειρά φωτογραφιών, που ανέβασε ο Πάρις Μπρόσναν με αφορμή τα 68α γενέθλια του πατέρα του, έχει πάρει κάτι από τη γοητεία του.

Ήδη, άλλωστε, ακολουθεί καριέρα στο μόντελινγκ και έχει συνεργαστεί με λαμπερά brands όπως τα Dolce &Gabbana και Balmain, ενώ έχει ποζάρει για κορυφαίους τίτλους περιοδικών παγκοσμίως.

Paris and Pierce Brosnan

Για την ιστορία, ο Πιρς Μπρόσναν παντρεύτηκε την Κίλι Σέι Σμιθ το 2001, αφού έχασε την πρώτη του γυναίκα, Κασσάνδρα Χάρις, από καρκίνο των ωοθηκών. Μάλιστα επρόκειτο να χάσει από την ίδια ασθένεια και την κόρη της, την οποία είχε υιοθετήσει, Σάρλοτ Μπρόσναν.

Ο ηθοποιός έχει ακόμα τρεις γιους: τον Κρίστοφερ, 48 ετών σήμερα, βιολογικό γιο της Χάρις και θετό δικό του, και τους βιολογικούς γιους του, Σον, 37 ετών (με τη Χάρις) και Ντίλαν, 24 ετών (με τη Σμιθ). Ο τελευταίος, όπως και ο αδερφός του, επίσης ασχολείται με το μόντελινγκ.

Δείτε τη νέα ανάρτηση του Πάρις Μπρόσναν με τον πατέρα του:

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved