Η σοκαριστική εξομολόγηση της Lady Gaga στον πρίγκιπα Χάρι

POP UP TEAM
/
22 Μαΐου, 2021

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για το μετατραυματικό στρες και τους χρόνιους πόνους που της άφησε η εμπειρία της. 

The Me You Can’t See» ονομάζεται η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Apple TV+ που επικεντρώνεται σε θέματα ψυχικής υγείας και έχει ως παρουσιαστές τον πρίγκιπα Χάρι και την Όπρα Γουίνφρι. Μία σειρά η οποία μέχρι στιγμής μπορεί να υπερηφανεύεται για συγκλονιστικές εξομολογήσεις διάσημων ανθρώπων, που για πρώτη φορά «λυγίζουν» μπροστά στον φακό, μιλώντας για τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος.

Μία από τις πρώτες καλεσμένες ήταν και η Lady Gaga, η οποία με μεγάλη ειλικρίνεια μίλησε για το περιστατικό που της άλλαξε τη ζωή: «Ήμουν 19 χρονών, όταν με βίασε ένας παραγωγός. Ένα βράδυ ο παραγωγός μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου. Του είπα όχι και με απείλησε ότι θα με εξαφανίσει από τον χώρο της μουσικής. Συνέχισε να με απειλεί και να μου φωνάζει και μετά πάγωσα. Από εκεί και πέρα δε θυμάμαι τίποτα», είπε.

«Ήμουν 19 χρονών, όταν με βίασε ένας παραγωγός. Ένα βράδυ ο παραγωγός μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου. Του είπα όχι και με απείλησε ότι θα με εξαφανίσει από τον χώρο της μουσικής. Συνέχισε να με απειλεί και να μου φωνάζει και μετά πάγωσα. Από εκεί και πέρα δε θυμάμαι τίποτα»

«Πονούσα πολύ. Βιάστηκα κατ’ εξακολούθηση από τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τελικά έμεινα έγκυος», συνέχισε. «Έμεινα για πολύ καιρό στο σπίτι των γονιών μου, μετά από το συμβάν. Ήθελα να μείνω μακριά από στούντιο και από τον άνθρωπο αυτό».

«Έπαθα ψυχωτικό κλονισμό. Για δύο χρόνια πονούσα, έκανα εξετάσεις και δεν μου έβρισκαν τίποτα. Εγώ όμως ήξερα καλά τι μου συνέβαινε. Το σώμα μου θυμόταν. Στη συνέχεια άρχισα να κάνω κακό στον εαυτό μου. Μπορεί να περνούσε μία τέλεια περίοδος που ήμουν πραγματικά καλά. Εκείνη ήταν και η στιγμή που σκεφτόμουν ότι θέλω να κοπώ. Ξέρεις γιατί δεν είναι καλό να κόβεσαι; Ξέρεις γιατί δεν είναι καλό να πέφτεις με δύναμη στον τοίχο; Γιατί σε κάνει χειρότερα», είπε.

 http://youtu.be/I4uRMP8nYr4

Εκτός από το μετατραυματικό σοκ, η Lady Gaga αποκάλυψε ότι έχει διαγνωσθεί και με ινομυαλγία, ένα σύνδρομο που προκαλεί πόνους σε όλο το σώμα, δυσκολίες στον ύπνο και μόνιμο αίσθημα κόπωσης.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved