Μίλα Κούνις – Άστον Κούτσερ: Δείτε το απίθανο σπίτι τους – Αγροικία από ξύλο, τσιμέντο και γυαλί

POP UP TEAM
/
24 Μαΐου, 2021

Μια μοντέρνα αγροικία από ξύλο, τσιμέντο και γυαλί δημιούργησαν ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις. Δείτε το υπέροχο σπιτικό τους.

Η μοντέρνα αγροικία της Μίλα Κούνις και του Άστον Κούτσερ δεν θυμίζει σε τίποτα τα μεγαλοπρεπή και χλιδάτα ακίνητα που έχουν συνηθίσει να βλέπουμε από σταρ του Χόλιγουντ.

Είναι πολύ καλύτερο, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, και το κατασκεύασαν από την αρχί, μαζί με τον αρχιτέκτονα Χάουαρντ Μπάκεν και την interior designer Βίκι Τσαρλς.

921450l 0x0 n 2211135e

Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν ένα σπιτικό, όχι ένα ακίνητο. Και όπως φαίνεται το κατάφεραν πολύ καλά.

Η Μίλα Κούνις και ο Άστον Κούτσερ, φωτογραφήθηκαν για το τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Architectural Digest και έκαναν μια μικρή ξενάγηση στην “KuKu Farm”, όπως αποκαλούν χαϊδευτικά το απίθανο σπίτι τους.

“Θέλαμε να μοιάζει με παλιό αχυρώνα, σαν να υπήρχε για δεκαετίες, και μετά να μετατράπηκε σε σπίτι. Αλλά έπρεπε ταυτόχρονα να είναι μοντέρνο και προσιτό”.

Όταν άρχισαν να σχεδιάζουν το σπίτι τους, άρχισαν να μαζεύουν στο Pinterest όσα τους άρεσαν και διαπίστωσαν ότι είχαν το ίδιο γούστο.

“Όταν κοιτάξαμε ο ένας τον πίνακα του άλλου, συνειδητοποιήσαμε ότι το 90% των εικόνων που επιλέξαμε ήταν ίδιες, και τα περισσότερα σπίτια σχεδιασμένα από τον Χάουαρντ”, λέει ο Άστον Κούτσερ.

“Το να χτίσεις ένα σπίτι από το μηδέν δεν είναι μικρό πράγμα. Είτε θα μας ένωνε, είτε θα μας διέλυε”, προσθέτει η Μίλα Κούνις.

Έτσι, προσέλαβαν τον Μπάκεν, που είναι γνωστός για τις υπέροχες αγροικίες του, και αυτός τους βοήθησε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, δημιουργώντας ένα απίθανο οίκημα που αποτελείται από το κυρίως σπίτι, τον ξενώνα και το μπάρμπεκιου.

Όλα κατασκευάστηκαν με βασικά υλικά το ξύλο, το τσιμέντο και το γυαλί.

Οι δυο τους έχουν ιδιαίτερη ευαισθησία σε περιβαλλοντικά θέματα οπότε δημιούργησαν ένα σπίτι βιώσιμο, το οποίο τροφοδοτείται ενεργειακά από φωτοβολταϊκά.

“Ο Άστον και η Μίλα είναι δυο από τους εξυπνότερους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί”, είπε ο Μπάκεν στο περιοδικό. “Μιλήσαμε σχεδόν για τα πάντα και αυτές δεν είναι συζητήσεις που κάνω συνήθως με κάθε πελάτη μου”, σημειώνει.

Το ζευγάρι, που έχει μια 6χρονη κόρη και ένα γιο 4 ετών, χρησιμοποιεί επίσης την γη για καλλιέργειες, όπου μεταξύ άλλων φύτεψαν καλαμπόκια στη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved