Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Τους “συνέλαβαν” σε βίλα στο Μαϊάμι

POP UP TEAM
/
25 Μαΐου, 2021

Η αναζωπύρωση του ειδυλλίου της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ φαίνεται να είναι γεγονός – Στα… κάρβουνα ο Ροντρίγκεζ.

Δύο βόμβες τη μία μετά την άλλη έριξε η εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ το τελευταίο διάστημα: Από τη μία η είδηση του χωρισμού της από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ και σε απόσταση αναπνοής η επανασύνδεση με τον πρώην της Μπεν Άφλεκ.

Και αν όλα αυτά ανήκαν στη σφαίρα της φαντασίας μέχρι χθες, ήρθε και η επιβεβαίωση.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί, η 51χρονη Λατίνα performer και ο 48χρονος ηθοποιός εθεάθησαν μαζί σε υπερπολυτελή βίλα στο Μαϊάμι να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης.

Μετά την ρομαντική εξόρμηση στο σαλέ του Άφλεκ, οι δυο τους πέρασαν ημέρες σε βίλα υψηλών προδιαγραφών και αυτή τη φορά οι φωτογράφοι ήταν εκεί και… έβγαλαν λαυράκι. Στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν, οι δυο τους βρίσκονται στη βίλα, και έχουν βγει ταυτόχρονα στον εξωτερικό χώρο της.

Σε απόγνωση ο Ροντρίγκεζ
Την ώρα που οι φαν της Τζένιφερ Λόπεζ παραληρούσαν στη σκέψη ότι θα την ξαναδούν ζευγάρι με τον Μπεν Άφλεκ, είναι κάποιος που δεν πήρε καθόλου καλά την είδηση ότι οι δυο πρώην είναι ξανά μαζί.

Ο λόγος για τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, ο οποίος φέρεται να προκάλεσε τον χωρισμό με την Τζένιφερ Λόπεζ. Ωστόσο, φαίνεται πως έχει ήδη μετανιώσει αφού πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζεύγους στο People, ο μεγάλος αστέρας του μπέιζμπολ είναι φοβερά εκνευρισμένος με την τροπή που πήρε η κατάσταση.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved