Ιρίνα Σάικ: Στους δρόμους της Νέας Υόρκης με την χαριτωμένη κόρη της Λία

POP UP TEAM
/
4 Ιουνίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της καλλονής Ιρίνα Σάικ και του Μπράντλεϊ Κούπερ.

Η Ιρίνα Σάικ είναι ένα από τα πιο όμορφα και πετυχημένα μοντέλα στον κόσμο. Η γυναίκα με την απόλυτη φυσική ομορφιά, η οποία πιστεύει ότι η τελειότητα δεν υπάρχει, είναι εξίσου όμορφη είτε την βλέπουμε να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, είτε σε φωτογραφήσεις και πασαρέλες των πιο διάσημων σχεδιαστών.

Στη νέα της εμφάνιση, η Ιρίνα Σάικ είχε μαζί της την κόρη της Λία Ντε Σέιν Σέικ Κούπερ στη Νέα Υόρκη. Οι δυο τους συνάντησαν τον πατέρα της μικρής Μπράντλεϊ Κούπερ, σε παιδική χαρά του Μανχάταν.

Η μικρή Λέα έκλεψε τις εντυπώσεις με το έντονο ροζ δαντελωτό φόρεμα και τη στέκα στα μαλλιά της. Φάνηκε ιδιαίτερα ευδιάθετη και ακτινοβολούσε αυτοπεποίθηση.

Όσο για την Ιρίνα, φόρεσε ένα κρεμ μίνι φόρεμα και μπότες στο ίδιο χρώμα, και έκανε πασαρέλα στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η μικρή Λία είναι τριών ετών και είναι ένα πολύ χαριτωμένο κοριτσάκι.

 http://youtu.be/2kx9tb6WyA0

“Ποτέ δεν κατάλαβα τον όρο συν-ανατροφή”
Πρόσφατα η Ιρίνα Σάικ αναφέρθηκε στη μητρότητα και στην ανατροφή της τρίχρονης κόρης της με τον πρώην σύντροφό της, σκηνοθέτη-ηθοποιό, Μπράντλεϊ Κούπερ.

Σε συνέντευξη στην ψηφιακή έκδοση του Elle, το super model εξήγησε γιατί απορρίπτει τον όρο συν-γονική μέριμνα, ο οποίος χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει τον τρόπο ανατροφής της κόρης της από την ίδια και τον Κούπερ. Σύμφωνα με τη Σάικ η λέξη υποβαθμίζει το έργο που κάνουν και οι δύο στην ανατροφή της κόρης τους, Λία Ντε Σέιν Σέικ Κούπερ.

“Ποτέ δεν κατάλαβα τον όρο συν-ανατροφή. Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% μητέρα και όταν είναι με τον πατέρα της, είναι 100% πατέρας της. Η συν-ανατροφή είναι ανατροφή” επισήμανε η Σάικ.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved