Μπορεί να είναι ευρέως γνωστός ως «Dude», αλλά για κάποια εκλεκτά πρόσωπα είναι, απλά, ο «Dad». Ο Τζεφ Μπρίτζες δεν είναι μόνο θρυλικός ηθοποιός, μουσικός, ακτιβιστής και ίνδαλμα, αλλά και καλός πατέρας, αν κρίνουμε από την τρυφερή σχέση με τα παιδιά του. Πρόσφατα μάλιστα η μεγαλύτερη κόρη του, Ιζαμπέλ, τίμησε αυτή τη σχέση σε ένα νέο παιδικό βιβλίο με τίτλο «Daddy Daughter Day», το οποίο εικονογραφήθηκε από τον πατέρα της. Και εικονογράφος, λοιπόν, ο Τζεφ Μπρίτζες.

«Στο παρελθόν κάναμε ταξίδια για να το επισκεφτούμε στα κινηματογραφικά σετ, γνωρίζοντας ενδιαφέροντες ανθρώπους και ενδιαφέροντα μέρη».

Σε νέο βίντεο πατέρας και κόρη μιλούν γι’ αυτό και μπορεί να διακρίνει κάποιος την ίδια γλύκα στο βλέμμα τους. Πώς είναι όμως στην πραγματικότητα ο Τζεφ Μπρίτζες ως μπαμπάς;

Η Ιζαμπέλ σε συνέντευξή της στην Independent, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι δύσκολο να απαντήσω. Είναι σαν να ρωτάς ένα ψάρι: “Πώς είναι το νερό μέσα στο οποίο κολυμπάς;”. Είναι ο μοναδικός πατέρας που είχα ποτέ, επομένως είναι φυσιολογικό για μένα να έχω διάσημο πατέρα. Αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα. Στο παρελθόν κάναμε ταξίδια για να το επισκεφτούμε στα κινηματογραφικά σετ, γνωρίζοντας ενδιαφέροντες ανθρώπους και ενδιαφέροντα μέρη. Αλλά οι γονείς μου επέλεξαν επίσης να μας προστατεύσουν από τον κόσμο του Χόλιγουντ, έτσι δεν εκτέθηκα σε αυτόν τόσο όσο, πιστεύω, άλλα παιδιά διάσημων γονιών».

Η ίδια συνέχισε πάντως λέγοντας ότι υπήρξε «καλός μπαμπάς»: «Ήταν φανταστικός στο παιχνίδι. Όταν βρισκόταν σπίτι, ήταν εκεί. Έπαιζε μαζί μας. Έμπαινε μαζί μας στο δημιουργικό κόσμο όπου είχαμε πάει. Νομίζω ότι και αυτό είναι σπάνιο. Πολλοί μπαμπάδες, απλά, δεν μπορούν να το κάνουν».

Δείτε το βίντεο του Τζεφ και της Ιζαμπέλ Μπρίτζες: