Νέα ακαταμάχητη γεύση Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου με Καρύδα και Σοκολάτα

POP UP TEAM
/
4 Νοεμβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Η οικογένεια των αγαπημένων Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου μεγαλώνει και υποδέχεται ένα ακόμα σοκολατένιο μέλος, τα Πτι-Μπερ με Καρύδα και Σοκολάτα.

Η νέα γεύση Πτι-Μπερ με Καρύδα και Σοκολάτα ξεχωρίζει από την πρώτη κιόλας μπουκιά και προσφέρει την απόλυτη γευστική εμπειρία, καθώς συνδυάζει την απολαυστική γεύση της σοκολάτας με την ακαταμάχητη γεύση του μπισκότου Πτι-Μπερ Παπαδοπούλου, που παραμένει αυθεντική εδώ και σχεδόν έναν αιώνα. Αυτόν το μοναδικό συνδυασμό έρχεται να αναδείξει η εξωτική καρύδα, δίνοντας μια νότα δροσιάς και χαρίζοντας άρωμα που σε ταξιδεύει!

Η νέα γεύση Πτι-Μπερ με Καρύδα και Σοκολάτα , που αναδείχθηκε ανάμεσα από 6 εναλλακτικές προτάσεις από διαγωνισμό και ψηφοφορία καταναλωτών, κυκλοφορεί σε συσκευασία των 200γρ. στα ράφια των supermarkets και στα σημεία μικρής λιανικής.

Αναζήτησέ τη και απόλαυσε κάθε στιγμή της ημέρας ένα λαχταριστό μπισκότο, με υψηλή διατροφική αξία!

Για περισσότερες σοκολατένιες προτάσεις, επίλεξε μεταξύ των Πτι-Μπερ με σοκολάτα γάλακτος, Πτι-Μπερ με Αλεύρι Ολικής Άλεσης Mαύρη σοκολάτα, Πτι-Μπερ με βρώμη & πορτοκάλι με επικάλυψη μαύρη σοκολάτας, ΤΡΙΟ Πτι-Μπερ με γέμιση κρέμας και επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος.

Σχετικά με την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.

Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 99 χρόνια ηγείται της Ελληνικής αγοράς μπισκότων με μεγάλη γκάμα γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες, όπως:  Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers και ΠολυΔημητριακά Μπισκότα Πρωινού. Κατέχει, επίσης, ισχυρή θέση στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως τα Krispies και οι Χωριάτικες φρυγανιές, ενώ ενισχύει την παρουσία της στην κατηγορία του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες με τις μάρκες Γεύση², Χωριανό, Αρχαία Σπορά και Plus. Επιπλέον έχει κατακτήσει τη 2η θέση στην αγορά σε αξία με τις μπάρες Δημητριακών Digestive Bars, καθώς πρόκειται για την 1η μπάρα δημητριακών με μπισκότο. Μελετώντας συνεχώς τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών, δημιουργεί λειτουργικά προϊόντα (Χωρίς Ζάχαρη/ Με β-γλυκάνη / Χωρίς Γλουτένη). Απασχολεί περισσότερα από 1.500 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε 61 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις. Περισσότερα στοιχεία για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο: https://www.papadopoulou.gr/, ενώ για πληροφορίες  που αφορούν στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που ακολουθεί η εταιρεία μπορείτε να  επισκεφτείτε το: https://www.papadopoulou.gr/corporatesocialresponsibility

 

 

 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved