Καθαρά Δευτέρα: Τρία εστιατόρια στην Αττική για να φας θαλασσινά!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
16 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η καθαρά Δευτέρα είναι ο καλύτερος επίλογος των ξέφρενων πάρτυ της αποκριάς. Οι περισσότεροι έχουν φύγει το τριημεράκι τους προς την επαρχεία αλλά αν είστε από εκείνους που θα μείνουν Αθήνα καθόλου μη στενοχωριέστε γιατί σας προτείνουμε τρία μαγαζιά για το καλύτερο σαρακοστιανό τραπέζι και έπειτα θα γλυτώσετε την κίνηση της επιστροφής.

Μαρίδα

Εάν δε βαριέσαι να οδηγήσεις μέχρι το Σούνιο, η Μαρίδα είναι καλή αφορμή για παραλιακή εξόρμηση. Ξεκίνησε από το ‘30, ως στέκι κυνηγών και με τα χρόνια έγινε ένα οικογενειακό ψαροεστιατόριο με μπαλκονάκι που βλέπει θάλασσα. Πατάτες τηγανητές, φρέσκο, άψογα τηγανισμένο καλαμαράκι όλο γλύκα, μαρίδα τηγανητή είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που ξεχωρίζουμε, μαζί με τα  μαραθοπιτάκια που φτιάχνουν οι ίδιοι από την αρχή, όπως και τα μυζηθροπιτάκια.

64,5 χλμ. παραλιακη Αθηνών – Σουνίου, Λεγραινά, Σούνιο 195 00

 

Ιθάκη

Εάν θες κάτι κοντά σε παραλιακή, κατέβα προς Βουλιαγμένη και θα συναντήσεις την Ιθάκη, ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο με ειδυλλιακή θέα και ιδιαίτερη αισθητική, που φέρνει το καλοκαίρι λίγο πιο νωρίς. Παρέα με τον ήχο του κύματος που σκάει και ένα τοπίο γεμάτο δέντρα, αν επιλέξεις την Ιθάκη για την Καθαροδευτεριάτικη έξοδό σου θα συνδυάσεις το μαγευτικό τοπίο με τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, σε γευστικούς συνδυασμούς-κράματα παράδοσης και σύγχρονων γαστρονομικών προτάσεων.

Απόλλωνος 28, Βουλιαγμένη 16671

Αφρόψαρο

Το Αφρόψαρο είναι ένα αναγνωρισμένο εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας στο Νέο Ηράκλειο. Αποτελεί πόλο έλξης για τους γνώστες του seafood και προσφέρει σύγχρονες προτάσεις μεσογειακής κουζίνας. Βασικό στοιχείο αποτελεί η φρεσκάδα, το εξειρετικό service και η φιλόξενη ατμόσφαιρα! Στο Αφρόψαρο θα βρείτε τις τελευταίες τάσεις του seafood όπως και dry-aged fish, αλλά και μια πλήρως ενημερωμένη κάβα κρασιών.

Μαρίνου Αντύπα 62-66, Ηράκλειο 141 21

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved