Τι θα πρέπει να αποφύγεις κατά τη διάρκεια μιας πτήσης

MARY POPPINS
/
16 Δεκεμβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν ίσως ετοιμάζεσαι για τις διακοπές σου. Πολλοί οι προορισμοί τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος για να περάσεις ξέγνοιαστες μέρες, να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες.Μεγαλή η ανυπομονησία και η λαχτάρα να ξεκινήσουν οι διακοπές και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται με την αγαπημένη σου παρέα.

Στην περίπτωση που ταξιδέψεις με αεροπλάνο δες τι θα πρέπει να αποφύγεις στην πτήση, ώστε να ξεκινήσει το ταξίδι σου με τον καλύτερο τρόπο. Οι συμβουλές αυτές έχουν δοθεί από αεροσυνοδούς για πιο ευχάριστα ταξίδια.

aer.2

Μην κοιμηθείς κατά την απογείωση ή την προσγείωση
Την ώρα της απογείωσης ή της προσγείωσης η πίεση του αέρα γύρω σου αλλάζει γρηγορότερα σε σχέση με την πίεση του αέρα στα αυτιά σου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειώνεται προσωρινά η ακοή σου, να ‘βουλώνουν’ τα αυτιά και να νιώθεις κάπως περίεργα. Σε αυτή την παρίπτωση θα πρέπει να μασήσεις μια τσίχλα προκειμένου να φύγει αυτή η αίσθηση. Αν κοιμάσαι εκείνη τη στιγμή, ίσως νιώσεις τη δυσάρεστη αίσθηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μαζί με ζαλάδα και πονοκέφαλο

Μην πιεις αλκοόλ
Για κάποιους το αλκοόλ, αποτελεί μια καλή λύση για να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν. Παρόλα αυτά, το αλκοόλ έχει ως αποτέλεσμα να σε αφυδατώσει και να μειώσει την ποιότητα του ύπνου σου. Οπότε, καλύτερα να απολεύσεις το ποτό σου όταν φτάσεις στον προορισμό σου και να ατο αποφύγεις στην πτήση!

Μην παίζεις με τη ζώνη
Η ζώνη ασφαλείας στο κάθισμα σου, ίσως, είναι το αντικείμενο με τα περισσότερα μικρόβια μέσα σε ένα αεροπλάνο. Αυτό είναι φυσιολογικό, γιατί την έχουν ακουμπήσει πολλά χέρια πριν από εσένα. Θα ήταν καλό όταν την δέσεις, να πλύνεις τα χέρια σου με λίγο αντισηπτικό και να μην την πειράξεις ξανά μέχρι το τέλος του ταξιδιού. Όμως, αν χρειαστεί θα σου προτείναμε να πλύνεις και πάλι τα χέρια σου.

zoni

Μην φας πολύ
Μπορείς κατά τη διάρκεια της πτήσης να απολαύσεις το φαγητό σου, αλλά όχι να κάνεις υπερβολές. Όπως έχει παρατηρήσει, οι μερίδες στο αεροπλάνο είναι μικρότερες από τις κανονικές και αυτό συμβαίνει διότι η χαηλή πίεση του αέρα στην καμίνα εμποδίζει τον οργανισμό να χωνέψει σωστά κατά 15 με 30%. Συνεπώς, καλύτερα να αφήσεις τα γλυκά και τα πολλά σνακ την ώρα της πτήσης.

fag

Μην φας κάτι που έχει ακουμπήσει στο τραπεζάκι του καθίσματος
Τα τραπεζάκια μπορεί να καθαρίζονται πριν και μετά από κάθε πτήση, οστόσο δεν γνωρίζεις πόσο καλά έχει καθαριστεί και πόσα μικρόβια, ίσως έχει πάνω του.

Για σένα που δεν θα ταξιδέψεις κάπου τις γιορτές και θα μείνεις στη βάση σου, να θυμάσαι ότι σημασία δεν έχει το μέρος αλλά η παρέα, γι αυτό φρόντισε να περάσεις όσο περισσότερο χρόνο μπορείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να απολεύσεις κάθε στιγμή!
Καλά Χριστούγεννα σου εύχομαι!

Mary Poppins

Με πληροφορίες από:travelstyle

inΑκολούθησέ μας στο Instagram! 

Mary Poppinsin

 facebookΑκολούθησε μας στο  Facebook 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved