Δωρεάν 50.000 εισιτήρια από αεροπορική εταιρεία – Πώς να τα διεκδικήσετε

POP UP TEAM
/
2 Ιανουαρίου, 2020

Περίπου 50.000 δωρεάν εισιτήρια μετ′ επιστροφής για πτήσεις εσωτερικού διαθέτει η Japan Airlines το επόμενο καλοκαίρι.

Η πρωτοβουλία έχει στόχο να ενθαρρύνει τους τουρίστες να επισκεφθούν λιγότερο τα πιο διάσημα μέρη της Ιαπωνίας και προφανώς να συνδράμει στη μείωση της τουριστικής κίνησης στο Τόκιο το διάστημα από την 1η Ιουλίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου όπου θα πραγματοποιηθούν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Για να κερδίσουν τα δωρεάν εισιτήρια, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να έχουν εγγραφεί εκτός Ιαπωνίας στο πρόγραμμα τακτικών επιβατών για δωρεάν μίλια της αεροπορικής εταιρείας. Μάλιστα, θα ενημερωθούν για τον προορισμό στον οποίο θα ταξιδέψουν λίγες μόλις μέρες μετά την αίτησή τους.

Επιπλέον, θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τεσσάρων, προτεινόμενων από την εταιρεία, προορισμών – από το αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο, το Ιτάμι της Οσάκα ή όλα τα αεροδρόμια του Κανσάι. Οικογένειες ή φίλοι που ταξιδεύουν μαζί, μπορούν να κάνουν αίτηση ως ομάδα άνω των τεσσάρων ανθρώπων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την πρωτοβουλία της Japan Airlines θα αποκαλυφθούν στις αρχές Ιανουαρίου, ενώ η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – που θα αξιολογηθούν βάσει προτεραιότητας – θα ανοίξει στα τέλη Φεβρουαρίου.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2020 θα πραγματοποιηθούν από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου ενώ θα ακολουθήσουν οι Παραολυμπιακοί που ολοκληρώνονται στις 6 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ιαπωνικής κυβέρνησης, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση θα φέρει στη χώρα επιπλέον 10 εκατομμύρια ταξιδιώτες εντός του 2020.

 

Πηγή: CNN

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved