Η Airbnb κάνει δώρο σε 5 άτομα 2 μήνες δωρεάν στις Μπαχάμες

POP UP TEAM
/
2 Φεβρουαρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

5 εθελοντές αναζητά η Airbnb και τους ζητεί να… πετάξουν δύο μήνες από τη ζωή τους, με την προϋπόθεση να ασχοληθούν με οικολογικά έργα στις Μπαχάμες. Το sabbatical project, απαιτεί δίμηνη απουσία από τα εγκόσμια με όλα τα έξοδα πληρωμένα για το ταξίδι στην Καραϊβική κι αυτοί που θα επιλεγούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα θα ταξιδέψουν τον Απρίλιο και τον Μάιο σε τρία νησιά στις Μπαχάμες. 

Σκοπός τους θα είναι να βοηθήσουν στη διατήρηση των φυσικών και πολιτιστικών πόρων της περιοχής. Το τελευταίο αυτό πρόγραμμα «sabbatical» της Airbnb γίνεται σε συνεργασία με το Bahamas National Trust, μια τοπική ΜΚΟ που προστατεύει 32 από τα εθνικά πάρκα της νησιωτικής χώρας. Το πρόγραμμα έρχεται σε συνέχεια των αντίστοιχων projects σε Ιταλία και Ανταρκτική, στα οποία οι εθελοντές έλαβαν μέρος ώστε να βοηθήσουν σε προγράμματα αναζωογόνησης και έρευνας.

Οσοι κάνουν αίτηση θα πρέπει να αναλάβουν δέσμευση ότι θέλουν να συνδράμουν στον τρόπο ζωής στα νησιά, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας. Οσοι επιλεγούν θα ταξιδέψουν στο νησί Ανδρος, το οποίο διαθέτει το τρίτο μεγαλύτερο πλέγμα κοραλλιογενών υφάλων στον κόσμο, ώστε να βοηθήσουν στο πρόγραμμα αποκατάστασης κοραλλιογενών υφάλων.

Επόμενος σταθμός το νησί Εκσούμα, στο οποίο θα ασχοληθούν με τον παραδοσιακό τρόπο ψαρέματος με στόχο να μυηθούν στις δεοντολογικές αρχές αλιείας με αφορμή την ύπαρξη του κόκκινου λεοντόψαρου στα νερά του νησιού. Τελευταίος σταθμός, το νησί Ελευθέρα που είναι ένας «πράσινος παράδεισος». Οι τυχεροί θα μυηθούν στις αρχέγονες αφρικανικές ρίζες ποικιλιών τσαγιού κι άλλων φυτικών θεραπευτικών.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, να μιλούν την αγγλική και να προέρχονται από 34 επιλέξιμες χώρες, στις οποίες δυστυχώς, δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα…

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved