Η χώρα που κάνει πτήσεις στο «Πουθενά» – Οι επιβάτες πληρώνουν για να μην πετάξουν

POP UP TEAM
/
4 Ιουλίου, 2020

Εξήντα ανυπόμονοι «ταξιδιώτες» εμφανίστηκαν στο Αεροδρόμιο Taipei Songshan του Ταϊβάν την Πέμπτη για να κάνουν το πιο ασυνήθιστο ταξίδι της ζωής τους. Να ταξιδέψουν για… το πουθενά.

Ενώ οι περισσότερες πτήσεις στην Ταϊβάν εξακολουθούν να μην πραγματοποιούνται λόγω κορονοϊού, το συγκεκριμένο αεροδρόμιο, προσφέρει στους ντόπιους μια μικρή γεύση ταξιδιού, που ονομάζεται «σαν να πηγαίνετε στο εξωτερικό».

Η πρώτη από τις τρεις προγραμματισμένες πτήσεις πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουλίου, με δύο ακόμη για τις 4 Ιουλίου και 7 Ιουλίου. Πάνω από 7.000 άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή, σύμφωνα με το CNN και 180 άτομα θα «ταξιδέψουν». 

«Εκτός από το να αφήσουν τους συμμετέχοντες να περάσουν από έλεγχο ασφαλείας, έλεγχο ταυτότητας και άλλες διαδικασίες έγκρισης μετανάστευσης, στην πραγματικότητα επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για να ζήσουν τη διασκέδαση της επιβίβασης», δήλωσε ο Ting Hsu, ο οποίος εργάζεται στο τμήμα σχεδιασμού του αεροδρομίου Songshan, στο CNN Travel.

Να σημειωθεί ότι δεν παρέχονται γεύματα κατά την πτήση. Αντ ’αυτού, οι ταξιδιώτες έκαναν δείπνο σε ένα από τα εστιατόρια του αεροδρομίου.

Η Ταϊβάν έκλεισε τα σύνορά της τον Μάρτιο εν μέσω της αυξανόμενης πανδημίας του κορονοϊού.

 

Πηγή: CNN Travel

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved