Ένας ελληνικός προορισμός ανάμεσα στους 10 δημοφιλέστερους στον κόσμο

POP UP TEAM
/
11 Οκτωβρίου, 2020

Μπορεί ακόμα και οι πιο ένθερμοι και συστηματικοί ταξιδιώτες ανά τον κόσμο να έχουν παγώσει τα προσεχή τους σχέδια μέχρι να ξεπεραστεί η πανδημία της COVID-19, αλλά ελπίζουμε πως όταν τελικά γίνει η αληθινή επανεκκίνηση του τουρισμού, η Ελλάδα θα παραμείνει ψηλά στη λίστα των επιθυμιών τους. Γιατί τουλάχιστον μέχρι ο νέος κορονοϊός θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, κάποιοι προορισμοί της ήταν στην κορυφή των προτιμήσεων.

Η Κρήτη είναι ένας από τους δημοφηλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμών του Tripadvisor για το 2020 (Travelers’ Choice. Best of the Best), τουλάχιστον μέχρι το ξέσπασμα της πανδημίας, βρέθηκε στην τρίτη θέση, αμέσως μετά το Λονδίνο (1η) και το Παρίσι (2η). Ξεπερνώντας άλλα φαβορί όπως η Ιταλία και η Ισπανία.

Η κορυφαία ταξιδιωτική πλατφόρμα μάς συστήνει την Κρήτη ως εξής: «Η γενέτειρα τόσο του βασιλιά των Ολύμπιων θεών όσο και του μοντέρνου ευρωπαϊκού πολιτισμού, η Κρήτη, είναι ένα κόσμημα της Μεσογείου. Είναι πλούσια σε αρχαιολογία και μυθολογία, που αντανακλώνται στα αρχαία μνημεία και τα πολιτιστικά αξιοθέατά της. Βυθιστείτε στη γοητευτική ατμόσφαιρα της Παλιάς Πόλης του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων ή των φρούριων και μονών του Ρεθύμνου. Τα εκπληκτικά μινωικά ανάκτορα στα Μάλια ανάγονται χρονικά στο 1900 π.Χ., ενώ το όρος Ψηλορείτης λέγεται πως φιλοξενεί τη σπηλιά όπου γεννήθηκε ο Δίας».

Την πρώτη δεκάδα με τις κορυφαίες επιλογές των ταξιδιωτών συμπληρώνουν με σειρά προτίμησης τΜπαλί, η Ρώμη, το Πουκέτ, η Σικελία, η Μαγιόρκα, η Βαρκελώνη και η Κωνσταντινούπολη. Δείτε όλη τη λίστα του Tripadvisor εδώ.

Ταξιδέψτε στην Κρήτη μέσα από το βίντεο της Περιφέρειας Κρήτης:

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved