Αυτά είναι τα πιο βρώμικα σημεία σε ένα αεροπλάνο – Αεροσυνοδός δίνει συμβουλές

POP UP TEAM
/
20 Οκτωβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

O κορωνοϊός μας έμαθε για τα καλά πόσο σημαντική είναι η απολύμανση τόσο των χεριών μας όσο και των αντικειμένων που αγγίζουμε καθημερινά.

Όσο και αν ισχυρίζονται σε δημόσιους χώρους ότι απολυμαίνουν συνεχώς και μετά από κάθε επισκέπτη ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος και αυτό έρχεται να μας το επιβεβαιώσει και η viral αεροσυνοδός του TikTok Kat Kamalani. H Kat μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok μοιράζεται tip με τους ακόλουθούς της από το πώς να παραμένουμε ασφαλείς κατά την διαμονή μας σε ξενοδοχείο και πολλές πληροφορίες για τα αεροπλάνα και τις αεροσυνοδούς.

Σε ένα από τα τελευταία της βίντεο τώρα έρχεται να μας αποκαλύψει ποια είναι τα πιο βρώμικα σημεία στο αεροπλάνο τα οποία δεν πρέπει να αγγίζουμε ή αν θα το κάνουμε καλό θα ήταν να τα απολυμαίνουμε πρώτα.

Πιστέψτε μας τα σημεία αυτά είναι πολλά και αν πριν θεωρούσες την τακτική της Naomi Campbell υπερβολική τώρα θα καταλάβεις ότι μάλλον έχει δίκαιο.

Στο βίντεο η Kat αναλύει λεπτομερώς τα πιο βρώμικα σημεία σε ένα αεροπλάνο και δίνει συμβουλές λέγοντας «Πρώτα από όλα, μην αγγίζετε τη θήκη στην πλάτη του καθίσματος. Καθαρίζονται ανάμεσα στις πτήσεις, αλλά δεν απολυμαίνονται. Σκεφτείτε όλα τα βρώμικα χαρτομάντιλα και τα σκουπίδια που έχουν μπει εκεί μέσα. Προτού χρησιμοποιήσετε το τραπεζάκι, φροντίστε να το απολυμάνετε. Έχω δει τόσο πολλούς γονείς να το χρησιμοποιούν για να αλλάξουν τα μωρά τους και μετά η βρώμικη πάνα καταλήγει στη θήκη του καθίσματος… Ναι, από αυτούς τους αεραγωγούς έχουν περάσει χιλιάδες χέρια. Σκουπίστε τους πριν τους ακουμπήσετε». Συνεχίζοντας αναφέρεται και στα φυλλάδια ασφαλείας όπως και στις τουαλέτες.

Πηγή: Must

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved