Μιας που έφτασε η εποχή του πεπονιού, δε θα μπορούσαμε να μην σας προτείνουμε έναν εναλλακτικό τρόπο κατανάλωσής του.

Για 5 γρανίτες πεπονιού θα χρειαστείτε:

-Ένα ολόκληρο πεπόνι (καθαρισμένο από τη φλούδα και τα σπόρια)

-1/3 φλ. γάλα καρύδας

Εκτέλεση:

-Πολτοποιούμε το πεπόνι στο μπλέντερ και στη συνέχεια ρίχνουμε το γάλα καρύδας





-Ανακατεύουμε καλά και έπειτα τοποθετούμε το μείγμα σε ειδικές θήκες για γρανίτες

-Αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες, ώστε να έχουν παγώσει καλά οι γρανίτες μας

 

*Μπορείτε να αντικαταστήσετε το γάλα καρύδας με γάλα αμυγδάλου ή κάποιο άλλο φυτικό γάλα

 

Nutricenter by Valia Grigoriou


TAGS :