Μιας που έφτασε η εποχή του πεπονιού, δε θα μπορούσαμε να μην σας προτείνουμε έναν εναλλακτικό τρόπο κατανάλωσής του.
Για 5 γρανίτες πεπονιού θα χρειαστείτε:
-Ένα ολόκληρο πεπόνι (καθαρισμένο από τη φλούδα και τα σπόρια)
-1/3 φλ. γάλα καρύδας
Εκτέλεση:
-Πολτοποιούμε το πεπόνι στο μπλέντερ και στη συνέχεια ρίχνουμε το γάλα καρύδας
-Ανακατεύουμε καλά και έπειτα τοποθετούμε το μείγμα σε ειδικές θήκες για γρανίτες
-Αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες, ώστε να έχουν παγώσει καλά οι γρανίτες μας
*Μπορείτε να αντικαταστήσετε το γάλα καρύδας με γάλα αμυγδάλου ή κάποιο άλλο φυτικό γάλα
Nutricenter by Valia Grigoriou