4 χτενίσματα όταν περνάτε bad hair day

©unsplash
POP UP TEAM
/
6 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Σίγουρα κάθε φορά που τα περνάτε άλλη μια bad hair day ή δεν προλαβαίνετε να πάτε στον κομμωτή σας μαζεύετε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά, messy bun ή πλεξούδα. Δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένες αλλά το χτένισμα σας είναι αξιοπρεπές και σας βγάζει από τη δύσκολη θέση. Επίσης σας βολεύει, δείχνει επιεικώς περιποιημένο και ταιριάζει με όλα τα looks, τις ώρες της ημέρας και τις περιστάσεις.

Η αλήθεια είναι πως θα θέλατε να έχετε ένα πιο ενδιαφέρον hairstyle όπως εκείνα των it girls στις αναρτήσεις τους στο Instagam. Και έχετε δίκιο

Δείτε τα video που ακολουθούν, επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει στο μήκος και την υφή των μαλλιών σας και αντιγράψτε το αμέσως τώρα.

Εύκολος χαμηλός κότσος. Είναι chic, σοφιστικέ και μπορείτε να τον υιοθετήσετε ακόμη και στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Είναι κατάλληλος για εσάς που έχετε μακριά μαλλιά. Θα χρειαστείτε texture spray, ένα λαστιχάκι και τσιμπιδάκια.

Κυματιστά μαλλιά με όγκο: Αν έχετε μακριά ίσια ή σπαστά μαλλιά μπορείτε να δημιουργήσετε τέλειους κυματισμούς σε λίγα λεπτά. Αρκεί να έχετε ένα σπρέι χτενίσματος και σίδερο για μπούκλες.

Half up κότσος για bob: Μπορεί να μην μαζεύετε πλέον τα μαλλιά σε αλογοουρά ή κότσο αν τα έχετε κόψει σε bob αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τέλειο half up με κότσο.

Αλογοουρά για κοντά μαλλιά: Αν έχετε κόψει τα μαλλιά σας σε lob η χαμηλή αλογοουρά είναι μια τέλεια ιδέα. Θα χρειαστείτε ένα sry shampoo για να χαρίσετε έξτρα όγκο στην κορυφή, τσιμπιδάκια και ένα λαστιχάκι.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved