Ήξερες ότι βλέποντας μια ταινία θρίλερ μπορείς να κάψεις έως και 200 θερμίδες;

POP UP TEAM
/
7 Οκτωβρίου, 2019
/

Μοιράσου το ...

Την επόμενη φορά που δεν θα θες να πας γυμναστήριο είτε γιατί είσαι κουρασμένος/η, είτε γιατί βαριέσαι, μην αισθανθείς άσχημα. Γιατί η τεμπελιά σου και βαρεμάρα σου μπορεί να σου κάνει μεγαλύτερο καλό από αυτό που φαντάζεσαι. Οκ, ναι δεν λέμε κάθε μέρα να κάνεις κοπάνα, δεν πλήρωσες τσάμπα τη συνδρομή σου, όμως υπάρχει τρόπος να κάψεις θερμίδες ακόμη και αν μείνεις σπίτι σου και δεις ταινία.

Και φυσικά δεν εννοούμε όποια και όποια ταινία. Δεν αναφερόμαστε ούτε σε κάποια κωμωδία που θα σε κάνει να ξεκαρδιστείς, ούτε σε κάποια ταινία δράσης. Άλλη είναι η κατηγορία στην οποία πρέπει να εστιάσεις. Και εννοείται πως αναφερόμαστε στα θρίλερ. Βλέποντας μια ταινία θρίλερ μπορείς να κάψεις ακόμη και μια ολόκληρη μπάρα σοκολάτας, σύμφωνα με έρευνες.

Αν καθίσεις και δεις μια ταινία τρόμου διάρκειας 90 λεπτών μπορείς να κάψεις έως και 113 θερμίδες, όσες καις περίπου δηλαδή με μισή ώρα περπάτημα. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως όσο πιο τρομακτική είναι η ταινία, τόσες περισσότερες θερμίδες θα κάψεις.

Η ταινία πάντως με την οποία έχει αναφερθεί ως τώρα πως μπορείς να κάψεις τις περισσότερες θερμίδες είναι το «The Shining» με τον Jack Nicholson, η οποία κυκλοφόρησε το 1980.

Παρακάτω κάποιες ταινίες που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό τον ξεκούραστο τρόπο καψίματος θερμίδων.

1.The Shining: 184 calories

32

2. Jaws: 161 calories

3. The Exorcist: 158 calories

4. Alien: 152 calories

5. Saw: 133 calories

6. A Nightmare on Elm Street: 118 calories

7. Paranormal Activity: 111 calories

8. The Blair Witch Project: 105 calories

9. The Texas Chain Saw Massacre: 107 calories

10. [Rec]: 101 calories

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved