Είσαι γυναίκα; Γιατί πρέπει να εντάξεις την προπόνηση με βάρη στη ζωή σου (video)

POP UP TEAM
/
4 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η προσθήκη μιας προπόνησης με βάρη στη ρουτίνα σωματικής άσκησης μπορεί να κάνει τη διαφορά. Καθώς η ενδυνάμωση και η τόνωση του σώματός είναι εξίσου ζωτικής σημασίας με την απώλεια βάρους οι ασκήσεις με βάρη μπορούν να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις άπαχη μυϊκή μάζα, να διατηρήσεις τους μυς σας τονωμένους και να αυξήσεις τη μυϊκή σου δραστηριότητα. Όταν συνδυάζονται μάλιστα με μια υγιεινή διατροφή, άφθονο νερό και αυτοφροντίδα, θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη γενική σου ευεξία.

  • Οι ασκήσεις με βάρη κάνουν το αίμα να ρέει πιο έντονα αυξάνοντας έτσι την παροχή θρεπτικών συστατικών και οξυγόνου σε όλο το σώμα.
  • Η άρση βαρών μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων, καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού.
  • Η άσκηση ενδυνάμωσης βοηθά στην καύση λίπους καθώς αυξάνει την άλιπη μυϊκή μάζα.
  • Οι ασκήσεις με βάρη μπορούν να σε βοηθήσουν να έχεις καλύτερο ύπνο. Και όταν έχεις καλύτερο ύπνο γυμνάζεσαι καλύτερα.
  • Άσε που η απώλεια βάρους προκύπτει από την καύση λίπους και την απόκτηση άπαχης μυϊκής μάζας, ότι δηλαδή προσφέρει ένα ασκησιολόγιο με βάρη.

Να θυμάσαι ότι η καρδιοαναπνευστική προπόνηση μπορεί να κάνει συγκεκριμένα πράγματα στη φυσική σου κατάσταση. Η επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων απαιτεί προπόνηση ενδυνάμωσης που χτίζει δύναμη και αντοχή, ελέγχει τα επίπεδα του βασικού μεταβολικού ρυθμού, τονώνει το σώμα, ενώ παράλληλα ελέγχει και τα προβλήματα του θυρεοειδούς

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved