Κοιμάσαι στη δεξιά ή την αριστερή πλευρά του κρεβατιού; Τι λέει αυτό για τον χαρακτήρα σου;

POP UP TEAM
/
21 Απριλίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο λέγοντάς σου για μία ακόμη φορά το πόσο σημαντικός είναι ο ύπνος στην καθημερινότητά σου, αλλά και τις συνέπειες που έχεις αν δεν κοιμάσαι αρκετά, όμως είναι αρκετά σημαντικό και το από ποια πλευρά κοιμάσαι στο κρεβάτι, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι.

Προφανώς και όταν κοιμάσαι μόνη σου και το κρεβάτι σου δεν είναι μονό, δεν κοιμάσαι στη μέση αυτού, αλλά καταλήγεις σε μία από τις δύο πλευρές.

Σε ποια από τις δύο όμως; Και τι λέει αυτό για τον χαρακτήρα σου;

Σύμφωνα λοιπόν με μια μελέτη που έγινε σε τρεις χιλιάδες ενήλικες, εκείνοι που κοιμούνται από την αριστερή πλευρά του κρεβατιού ξυπνούν πιο ευτυχισμένοι και μπορούν καλύτερα να αντιμετωπίσουν τις αγχώδεις καταστάσεις και πιέσεις της καθημερινής ζωής.

Από την άλλη εκείνοι που κοιμούνται στα δεξιά είναι πιο γκρινιάρηδες και έχουν ένα πιο αρνητικό mood μέσα στην ημέρα.

Η έρευνα ανέφερε επίσης πως πάνω από το ένα τέταρτο των ανθρώπων που κατά τη διάρκεια της νύχτας πήγαν στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού αισθάνονται ότι έχουν μια πραγματικά θετική άποψη για τη ζωή γενικά, σε σύγκριση με το 18 τοις εκατό αυτών που κοιμήθηκαν δεξιά.

Αν λοιπόν το πρωί που ξυπνάς δεν είσαι και ο πιο χαρούμενος άνθρωπος, μάλλον φταίει το γεγονός πως το βράδυ κοιμάσαι στη δεξιά πλευρά του κρεβατιού σου. Μήπως να το αλλάξεις αυτό λοιπόν;

 

Με πληροφορίες από queen.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved