5 απλοί τρόποι για να περιορίσεις την κυτταρίτιδα

POP UP TEAM
/
25 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Φλέγον ζήτημα αυτό για τις γυναίκες. Μην το βάζεις κάτω όμως. Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις!!!

1. Ισορροπημένη διατροφή

Σίγουρα το ξέρεις αλλά πολλές φορές δεν το κάνεις. Η ισορροπημένη διατροφή ήταν είναι και θα είναι το μυστικό πίσω από κάθε αψεγάδιαστο κορμί. Αν εντάξεις στη διατροφή σου τα φρούτα, τα λαχανικά και αποφύγεις το πολύ αλάτι θα καταφέρεις να περιορίσεις την όψη φλοιού πορτοκαλιού. 

2. Πιες πολύ νερό

Σε συνδυασμό με την προηγούμενη συμβουλή, φρόντισε να ενυδατώνεις πολύ καλά τον οργανισμό σου. Κάνει στα πάντα καλό!

3. Φόρεσε παντελόνια που βοηθούν την κυκλοφορία του αίματος

Διάλεξε παντελόνια και κολάν που είναι πιο στενά στο κάτω μέρος έτσι ώστε να τονώσεις την κυκλοφορία προς τα επάνω εκτός του ότι όλα δείχνουν πιο … “μαζεμένα”. Γενικά να θυμάσαι, πάντως, ότι ρούχα που σε στενεύουν πολύ δεν κάνουν καθόλου καλό

4. Κινήσου

Το “αθλήσου” είναι πιο σωστό αλλά έστω… Η καθιστική ζωή κάνει κακό γενικότερα και σίγουρα το ξέρεις. Ειδικά αυτές τις πρωτόγνωρες εποχές που ζούμε, όλοι “εντός”, η όποια άθληση έχει γίνει πιο δύσκολη. Υπάρχουν όμως τρόποι. Να, για παράδειγμα, κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες το 10λεπτο πρόγραμμα που προτείνει η Ελένη Πετρουλάκη για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός σου.

5. Πες “ναι” στο self tanner

Αν δεν μπορείς να περιορίσεις το αποτέλεσμα τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το καμουφλάρεις όσο γίνεται. Εντάξει, όχι από τώρα, αλλά, όταν με το καλό βγούμε έξω πια!!!

 

Mε πληροφορίες από womenonly.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved