6 απολαυστικοί τρόποι να βελτιωθεί η διάθεσή σας

POP UP TEAM
/
10 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Δραστηριότητες που φροντίζουν την επιδερμίδα, αλλά και την ψυχική σας υγεία.

Με όλα όσα συμβαίνουν αυτήν την στιγμή στον κόσμο, είναι πολύ εύκολο να ξεχάσετε πόσες ενδιαφέροντες δραστηριότητες μπορείτε να κάνετε από το σπίτι. Για την ακρίβεια, αρκετές από τις beauty θεραπείες που κάνατε στην εποχή προ του κορωνοϊού μπορούν να μεταφερθούν στο σπίτι και να μεταφραστούν σε χαλαρωτικά τελετουργικά ομορφιάς. Ακολουθούν μερικοί από τους πιο απολαυστικούς τρόπους να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, βελτιώνοντας άμεσα τη διάθεσή σας:

1. Let’s play with makeup

Οι πειραματισμοί με το μακιγιάζ σπάνια χωρούν στο καθημερινό πρόγραμμα, καθώς η πίεση χρόνου και το ρίσκο που κρύβει η αντιγραφή ενός νέου μακιγιάζ πριν από ένα σημαντικό meeting, τους κάνουν σχεδόν απαγορευτικούς. Ο επιπλέον ελεύθερος χρόνος στο σπίτι τώρα αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να ξεσκονίσετε τα skills σας, δοκιμάζοντας όλες τις νέες τάσεις μακιγιάζ.

2. Bubble Bath

Πρώτο βήμα για μια εμπειρία σπα στο σπίτι είναι το στεγνό βούρτσισμα του σώματος, έτσι ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και η επιδερμίδα να ανακτήσει τη χαμένη λάμψη και απαλότητά της. Σειρά έχει ένα απολαυστικό αφρόλουτρο υπό τη μελωδία του αγαπημένου σας δίσκου. Το τελετουργικό ολοκληρώνεται με την επιμελή ενυδάτωση του σώματος με μια πλούσια κρέμα ή ένα ενυδατικό έλαιο.

bubblebath2

3. Facial

Τώρα είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή να αφιερώσετε στην περιποίηση του προσώπου σας το χρόνο που της αξίζει. Ο βαθύς καθαρισμός με ατμό, η απολέπιση με AHA, η χρήση skincare gadgets και η περιποίηση με μάσκες, ορούς, boosters και κρέμες είναι μόνο μερικά από τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αναζωογονήσετε την επιδερμίδας σας.

4. Mani-pedi

Η περιποίηση των άκρων και η αφοσίωση στο επιμελές βάψιμο των νυχιών αποτελούν ίσως από τις πιο χαλαρωτικές δραστηριότητες που μπορούν να γίνουν μέσα στο σπίτι.

5. Aromatherapy

Ένα ψέκασμα του αγαπημένου σας αρώματος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να βελτιωθεί η διάθεσή σας, καθώς μπορεί να σας ταξιδέψει σε ονειρικούς προορισμούς ή να επαναφέρει στο νου σας όμορφες αναμνήσεις.

Εναλλακτικά, απολαύστε τις θεραπευτικές ιδιότητες της αρωματοθεραπείας, ανάβοντας το αγαπημένο σας κερί ή χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρικό διαχυτή αιθέριων ελαίων για να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι και να βελτιώσετε τη διάθεσή σας.

6. Multimasking

Ο επιπλέον ελεύθερος χρόνος αποτελεί την τέλεια δικαιολογία να δοκιμάσετε όλες εκείνες τις μάσκες ομορφιάς που ποτέ δεν προλαβαίνατε να χρησιμοποιήσετε. Μην περιοριστείτε μόνο σε ενυδατικές sheet masks, αλλά δοκιμάστε και μάσκες για τα υπόλοιπα μέρη του σώματος, από τα χείλη, το λαιμό και το ντεκολτέ, μέχρι τα χέρια και τα πόδια.

 

Με πληροφορίες από Harpers bazaar

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved