Κυτταρίτιδα τέλος:Το γρήγορο workout των 2 εβδομάδων

POP UP TEAM
/
23 Μαΐου, 2020
/

Μοιράσου το ...

«Αν κάνεις αυτή την άσκηση σε καθημερινή βάση θα δεις όλο σου το σώμα να αλλάζει μέσα σε έναν μήνα».

Η κυτταρίτιδα είναι ένα φαινόμενο που γίνεται ιδιαίτερα αισθητό όταν στο σώμα μας υπάρχει πολύ λίπος και όχι αρκετοί μύες. «Τότε γιατί έχουν και οι πολύ αδύνατες γυναίκες κυτταρίτιδα;» θα ρωτήσει κάποιος. Πρώτον, γιατί λίπος δεν σημαίνει απαραίτητα πολλά κιλά, αλλά μία κακή διατροφή που βασίζεται στη ζάχαρη, τα αναψυκτικά, το άμυλο και το αλάτι, ενώ δεν περιλαμβάνει αρκετό νερό, φρούτα και λαχανικά. Δεύτερον, γιατί και οι αδύνατες γυναίκες συχνά δεν έχουν γυμνάσει σχεδόν καθόλου τους μύες του σώματος τους.

Τι πρέπει να αλλάξει λοιπόν αν θέλουμε να δούμε πραγματικά το σώμα μας να μεταμορφώνετα εν όψει καλοκαιριού; Oι ειδικοί υπόσχονται ότι κάθε γυναίκα που θα τηρήσει ευλαβικά τα τρία παρακάτω βήματα θα δει το κορμί της να αλλάζει πολύ γρήγορα.

-Σωστή διατροφή με πολύ νερό, πολλά φρούτα και λαχανικά, και ελάχιστη ζάχαρη

-Μασάζ με λάδι σώματος

-Τακτική σωματική άσκηση

Για το τρίτο σκέλος αυτής της προσπάθειας το παρακάτω βίντεο μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά αφού περιέχει 6 ασκήσεις, οι οποίες είναι αρκετές για να χτυπήσουν σε βάθος την κυτταρίτιδα σε μόλις δυο εβδομάδες, αλλάζοντας τελείως την όψη του δέρματος σου.

Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να τις ακολουθήσεις παρακολουθώντας παράλληλα το βίντεο, αφου σου δίνει χρόνο για να της κάνεις ταυτόχρονα, εξηγώντας το κάθε βήμα ξεχωριστά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσεις ευλαβικά το συγκεκριμένο workout και θα δεις το σώμα σου να μεταμορφωνεται ολοκληρωτικά, αφού κάποιες ασκήσεις δουλεύουν και για ολόκληρο το κορμί.

Δες στο βίντεο τις ασκήσεις που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα σε 2 εβδομάδες.

http://youtu.be/ZLbo3ily4M0

 

 

Με πληροφορίες από womantoc

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved