Συμβουλές για θα δείχνεις αλλά και θα νιώθεις περισσότερο γοητευτική

POP UP TEAM
/
7 Δεκεμβρίου, 2020

5 κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σου

Ασχέτως από αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, η γοητεία μίας γυναίκας δεν είναι θέμα εμφάνισης, αλλά προέρχεται κυρίως από την εσωτερική ομορφιά της. Πόσες φορές άλλωστε δεν σου έχει τραβήξει την προσοχή κάποια στο δρόμο ή σε ένα δωμάτιο, χωρίς να έχει το “τέλειο” σώμα ή outfit;

Οι γυναίκες αυτές λοιπόν δεν έχουν απαραίτητα εντυπωσιακά εξωτερικά χαρακτηριστικά, έχουν όμως μερικές καθημερινές συνήθειες που διαμορφώνουν αυτό το je ne sais quoi που τις ξεχωρίζει και τις οποίες μπορείς να δοκιμάσεις και εσύ.

Χαμογέλα όταν κοιτάζεσαι στον καθρέπτη
Έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες που το κάνουν αυτό είναι συνήθως και πιο χαρούμενες. Παράλληλα όμως, με τη συνήθεια αυτή το σώμα και ο εγκέφαλος σου συνηθίζουν το χαμόγελο ακόμη και στην αντανάκλαση του εαυτού σου!

Μιλά (δυνατά) στον εαυτό σου
Ακριβώς όπως θα μίλαγες και σε μία φίλη σου πριν από ένα σημαντικό γεγονός για εκείνη, κάνε μια συζήτηση με τον εαυτό σου τις ημέρες εκείνες που χρειάζεσαι λίγη περισσότερη υποστήριξη.

Φόρα περισσότερο κόκκινο
Είτε πρόκειται για κάποιο φόρεμα, είτε για το αγαπημένο σου κραγιόν, το κόκκινο ήταν, είναι και θα είναι κατεξοχήν ένα από τα δυναμικότερα και πιο θελτικά χρώματα που κολακεύει κάθε γυναίκα. Δεν είναι άλλωστε τυχαία και μία από τις μεγαλύτερες (χρωματικές) τάσεις του φθινοπώρου.

Διόρθωσε τη στάση του σώματος σου
Με άλλα λόγια, περπάτα με ίσια την πλάτη και πίσω τους ώμους. Η σωστή στάση του σώματος όχι μόνο είναι απαραίτητη για την υγεία σου, αλλά θα δώσει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση και μία διαφορετική δυναμική.

Θυμήσου μία στιγμή που ένιωσες γεμάτη αυτοπεποίθηση
Και επανέφερε την στο μυαλό σου όσο πιο συχνά μπορείς. Η ανάμνηση και μόνο αυτής της στιγμής θα σε γεμίσει ξανά αυτοπεποίθηση και θα σε κάνει να νιώσεις αμέσως περισσότερο ελκυστική και γοητευτική.

 

Mε πληροφορίες από shape.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved